pondělí 22. února 2016

INSPIRACE... LET´S PARTY OD SIMPLE STORIES

Kolekcie od Simple Stories naozaj zbožňujem, vždy sa teším keď prídu nové a nemôžem sa dočkať, kedy ich budem mať doma. Tak to bolo aj tentokrát, a musím priznať, že kolekcia Let´s Party prekonala všetky moje očakávania a jednoznačne sa stala mojím No. 1. Keď som ju vybalila, nemohla som sa dosť vynadívať na jej krásny dizajn a všetky tie farby, vzory a rozkošné drobnosti mi okamžite vyčarili úsmev na tvári. Ako prvé som z nej spravila layout z narodenín mojej Alice, a túto stránku som si naozaj užila.


Na základ som si vybrala papier HB2U s malými farebnými konfetami. Vďaka nim papier už nepotreboval žiadnu inú úpravu, rovno som začala skladať vrstvy a hrať sa s ozdobami, výrezmi, nálepkami, svorkami a enamelovými bodkami. Výsledkom je veselá, žiarivá a neskutočne farebná stránka:






A keďže som stále nemala tých farieb dosť, urobila som ešte pár narodeninových prianí:





A môžeme oslavovať :)

Prajem krásny deň

6 komentářů:

  1. Danielo úžasné !!!! Je to jak nabíječka dobré nálady :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě to úplně pohladilo po duši! Tvoje dcerka je v úžasné barevné společnosti :-) Kéž by mě taky někdo takhle scrapoval :D

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím že tak pěknou stránku z téhle kolekce neměli ani na blogu Simple Stories :) Anička

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasně krásně pozitivní ....

    OdpovědětVymazat
  5. Danielko, tohle je úplný barevný doping dobré nálady!!! Stránka mi vykouzlila úsměv na tváři. Krásná!!! Už se těším, až z této kolekce také něco slepím :o)

    OdpovědětVymazat