pátek 12. února 2016

PROJECT LIFE S MARKÉTOU...SMS PL Leden 2016

Leden utekl jako voda a já ho mám celý nalepený! Což znamená, že jsem ve svém PL aktuální!!! A mám z toho velikou radost a je to jen díky SMS PL formě, pro kterou jsem se tento rok rozhodla :-)


I když na každé straně dvoustrany je jiný týden, snažím se je ladit k sobě. Na první a druhý týden jsem použila krásnou zimní sadu od Bo Bunny "Wooland Winter".


V sadě baly i úžasná písmenková abeceda, kterou jsem hojně využila.



Ve druhém týdnu jsem se vrátila ke svému oblíbenému rozložení kapes


A jelikož u nás na Pretty Papers probíhá zrovna PL challenge s odklápěcími kapsami, u mě samozřejmě nemohly chybět :-) Ve druhém týdnu zatím jen jedna.




Třetí a čtvrtý týden je laděn více do červena.


Na označení týdne jsem použila podle mě nádhernou fotku, která se mi podařila v ty úžasné zasněžené dny, kdy ještě ke všemu sluníčko svítilo jak na horách a u nás na vsi to tak opravdu vypadalo :-) Text a jemné úpravy jsem prováděla v programu PicMonkey.


No a protože jako členka design týmu cítím povinnost a zodpovědnost, tak ve třetím týdnu mám odklápěcí kapsy rovnou dvě ! :-)



Nevím jak vy, ale já stále bojuji s výběrem kartiček. Samozřejmě jako správná PL sběratelka vlastním několik  - no spíš mnoho - PL kartičkových sad. Ale než najdu tu pravou, jsem z toho úplně vyřízená.  A hlavně v tomto mém SMS modelu vůbec nepoužívám kartičky 3x4. Bylo mi to líto, obzvlášť když jsem se rozhodla použít krásnou černo - červeno - šedou sadu od Me and Me Big Ideas, kterou jsem si přivezla z Liberce.
Takže  jsem použila bílou čtvrtku a ty to malé kartičky nebo jejich části použila na její dozdobení. Moc mě to bavilo a s výsledkem jsem spokojená.


Jako sjednocující a výrazný prvek působí samolepící písmenka od Simple Stories.


Čtvrtý týden, a tím pádem kompletní leden! Mám takovou radost :-) Moc mě to zase baví a co víc - jsem aktuální!!!


Všechny bílé kartičky jsem  orámovala "ručním" šitím černou fixou.





A jak jste na tom vy? Zatím stíháte?? Napište nám a nezapopeňte na naší PL kapsičkou challenge !

Těším se zase brzy nalepenou !

9 komentářů:

  1. Markét, supr a veliká gratulace, že jsi aktuální ;-)) Moc pěkný výběr papírů a styl foto je taky moc fajn, je to přece o životě!

    OdpovědětVymazat
  2. SMS PL - no ty jsi HUSTÁ!!! To je výbornej nápad :) Máš to moc krásné, Markét!!

    OdpovědětVymazat
  3. paradni! jakepak s tim copak, ze :D a jsi krasne aktualni!

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen jsem opravila chybku:
      Já jsem ve fázi rozpracovanosti ;-) - mám spoustu fotek díky novému přechytřelému přístroji ;-) a tobě, která mi radíš, kde najdu kdejakou aplikaci ( a já jsem z toho nadšená a fotky díky nápisům Jsem tady...a názvům míst, hlavně hospod :-)) přibývají ;-) ) , ale jestli "dám" leden do půlky února, bude to taky úspěch :-) Ty jsi prostě hvězda :-))

      Vymazat
  5. Jo, ještě ke kartičkám: proto nemám žádné, neb vím, že bych byla nešťastná z výběru, jak ty říkáš: úplně vyřízená. Takže vyrábím...když potřebuju...;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Falešné obšití je parádní, taky moc ráda falešně obšívám :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní :-) verim, že aktualnost udrzis :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Máš to opět parádní, jsem také aktualní, díky tiskárně Selphy.

    OdpovědětVymazat