úterý 3. května 2016

CHALLENGE 05/2016

Je tu máj, lásky čas, ale my jsme rebelové! :-)  Proto od květnové challenge nečekejte ani srdíčka, ani hrdličky ani verše, bude to totiž úplně něco jiného. Minulé vodovkové zadání se vám líbilo a pojaly jste ho opravdu z nejrůznějších směrů. A tak zůstaneme v obecné rovině, jenom se tak trochu posuneme do polohy horizontální... Nebo vertikální? To už je na vás! :-) Téma květnové challenge totiž jsou...


TÉMA: Pruhy a proužky

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt, ve kterém budou hrát hlavní roli pruhy a proužky, tento vzor musí být jasnou dominantou projektu
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 24. května 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 05/2016. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)
  • NOVINKA: Aprílovým kolem počínaje budeme zvlášť oceňovat 12" stránky a zvlášť přáníčka. Vy se můžete soutěže zúčastnit v každé kategorii, a to už je hozená rukavice! :-)

A tady už je inspirace od našeho design teamu:

JÍŤA


DANIELKA



ILONKA



DIANKA



TEREZKA



Těšíme se na vaše pruhované projekty! :-)

2 komentáře:

  1. Krásné výtvory a krásné zadání. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné zadání, už mám hotovo a těším se na příspěvky ostatních. Tvoření mi skvěle zpříjemnilo víkend! :-)

    OdpovědětVymazat