neděle 22. května 2016

CHALLENGE INŠPIRÁCIA... Pásikavý layout

Koniec mája sa pomaly a isto blíži a s ním aj termín posielania Vašich príspevkov do aktuálnej pásikavej challenge. Ja som si to taktiež nemohla nechať ujsť a challenge som sa samozrejme tradične zúčastnila aj keď už ako členka design teamu.


Chvíľku som zvažovala či vytvorím prianie alebo stránku.  Nakoniec som ostala verná veľkým stránkam a tak pribudol do môjho albumu ďalší "challengový" layout.


Na celý layout som použila jednu kolekciu papierov. Z tých som si narezala jednotlivé pásiky, ktoré som striedavo nalepila vedľa seba a tak zaplnila väčšiu časť stránky. Čím som mala základnú podmienku challenge splnenú.


Aby som layout trochu rozbila, rozhodla som sa že fotky, ktoré použijem, budú kruhové. Podlepila som ich farebným papierom a nalepila na stránku. Pár vzorov som z jedného papiera povystrihovala a použila na ozdobenie. Nápis happy je puffy nálepka od Fancy Pants a ostatné nápisy sú  vytvorené zo samolepiacej abecedy od Tima Holtza (ktorú používam veľmi rada)



Verím, že som Vás aspoň trochu inšpirovala a navnadila k účasti do májovej challenge. Tak neváhajte a pošlite nám svoj príspevok. Budeme sa tešiť. 

Krásny deň Vám želám.

4 komentáře:

  1. Ivy, LO je krásný!
    Obdivuju hlavně trpělivost a preciznost při lepení té spousty tenounkých proužků :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Diiiki moc Jitu šlo to celkem rychle :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná stránka a tuto kombinaci barev mám moc ráda ...

    OdpovědětVymazat