úterý 31. května 2016

NOVINKY... ČERVEN 2016

Před chvílí dorazily dvě velké zásilky s úžasnými vyletněnými novinkami. Ráda bych vám je představila a trochu Vás nalákala :-) Jako první dnes budeme vkládat do e-shopu kolekci od Simple Stories - Sunshine & Happiness a něco málo trpaslíků z kolekce Bloom & Grow. Jsou boží, stejně jako vše od Simple Stories!

SIMPLE STORIES


Je to letní kolekce vynikající zářivými barvami. Využijete ji na prázdninové layouty a protože nechybí ani Sn@p! Pack s kartičkami, rozhodně bude i součástí vašeho Project Life alba... Nevěřím, že jí někdo dokáže odolat! Tady je trocha inspirace z blogu Simple Stories:


 

************************************************************

ECHO PARK



Další kolekce plná vody a sluníčka, ze které dýchá vůně prázdnin.





************************************************************

ECHO PARK

 

Někdo si pod pojmem léto vybaví také množství oslav. Letní počasí si o nějaký ten mejdan přímo říká :-) Pokud tedy plánujete slavit, rozhodně pak nezapomeňte vzít k ruce kolekci Party Time. Vykouzlíte z ní nejen skvělé scrapbookové stránky nebo PL layouty, ale velice snadno a rychle s ní vyrobíte i přání pro oslavence.








************************************************************

CARTA BELLA



Milovníci moře si jistě zamilují kolekci Yacht Club. Plachetnice, kotvy, mořské potvůrky, červeno-modrá barevná kombinace - to je námořnický styl jak vyšitý. V Pretty Papers už plánujeme pronájem jachty, abychom měli ty správné fotky ke scrapování :-) Teda - na jachtu asi nebude, ale po nějaké bárce se rozhodně musíme poohlídnout a výlet na Slapy nebo na Orlík by snad mohl klapnout...

Carta+Bella+-+Yacht+Club+layout - Carta Bella Paper - Yacht Club Collection:

Classic+Beauty - Carta Bella Paper - Ahoy There Collection:

Designteamarbeit für die Scrapbook-Werkstatt - mit der Serie "Yacht Club" von Carta Bella -  SCRAP´inFeACTed:

Carta Bella Yacht Club card - Lots of fun layers made with Carta Bella items on this handmade card!:

Yacht Club Card by Jen Gallacher for Carta Bella Paper:


************************************************************

KAISERCRAFT



Kdo se na výlet vydá letmo, nebo  vyrazí spíše do velkoměsta než na moře, tomu přijde k ruce kolekce Just Landed od Kaisercraft. Je plná zajímavých motivů, barevně velmi neutrální, nechá vyniknout vaše úžasné fotky. Sama se těším, jak si z této kolekce nějaké stránky vytvořím. Třeba tato čtvrtka je úplně super...







************************************************************

A že jste spíš přáníčkové? Nevadí, i na vás jsme mysleli :-) V červnu si u nás přijde na své úplně každý. Novinky začneme vkládat koncem tohoto týdne.

 







Děkuji za pozornost a těším se na viděnou zase příště!

3 komentáře: