pátek 3. března 2017

PROJECT LIFE S IVANOU... SEPTEMBROVÉ VÝLETOVANIE

Pomaly, ale isto sa blížim do finále. Ostáva mi spracovať jeden mesiac a album za rok 2016 budem mať kompletné a budem sa môcť pustiť do aktuálnych stránok. A po dlhšom období mám zase radosť z vytvorených PL stránok, asi to bude tým rozbehom a dohnaním sklzu :-) V dnešnom príspevku pôjdeme opäť na výlet a bude to rovno rodinný výlet a zavítame zase k susedom do Čiech.


Áno, nemýlite sa. 
Výlet do Ledníc ste už mali možnosť raz v mojom podaní vidieť, ale keďže minulý rok sme navštívili niektoré miesta dvojmo tak to budú opäť Lednice a tento krát sme pridali aj Valtice
A aby sme nešli len vo dvojici zobrali sme so sebou aj Našich.
Rodinný výlet sa mohol začať.


Tento krát som siahla do starších zásob a rozhodla sa pre hotové kartičky z kolekcie September Skies. A konkrétne som zvolila tie s kvetinovým vzorom. Tak nejak sa mi k použitým fotkám hodily (chcela som do albumu vniesť trochu farieb).


Na nadpisy som použila písmenkové razítka Sweet Dixie.
Nejaké ďalšie extra zdobenie som nepridávala keďže samotné kartičky boli dosť výrazné.


Aby stránky nehýrili príliš farbami upravila som niektoré fotky na čierno-biele.



Druhá stránka je o niečo menej farebná, ale motív kvetov sa opakuje aj tu.
Teraz keď pozerám na hotové stránky zisťujem že vlastne okrem kartičiek  a pár ozdôb som nič iné nepoužila, ale vôbec mi to nevadí. Veď PL je predovšetkým o fotkách.


Ako sa Vám páčia takéto jednoduché stránky s minimálnym zdobením???
Ja myslím, že je to tak akurát. Ako sa vraví menej je viac.
Krásny piatok aj víkend Vám želám.
Teším sa zase na budúce.

2 komentáře:

  1. Ivi, krásna dvojstrana! Tie kartičky sú krásne, kvietky celý PL layout oživia tak akurát ... a čierno-biele fotky sú istota! Veľmi sa mi páči! P.S. Zdobenie uberám čím ďalej, tým viac ... až mám v poslednej dobe zlý pocit, že už nerobím scrap ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Dakujeeem Jani :-) no veru s tym zdobenim som na tom podobne teda čo sa Pl týka asi si to vynahradzam na veľkých layoutoch ;-)

    OdpovědětVymazat