pondělí 29. května 2017

INSPIRACE... RAZÍTKOVÉ ŠÍLENSTVÍ PRINCEZNY A DRACI

Dlouho jsme všichni čekali na naskladnění nových razítek od My Favourite Things. Já možná netrpělivěji než ostatní, protože je přímo miluji!!! A navíc jsem věděla, že budou k mání "princeznovská" sada a sada s nejkrásnějšími draky pod sluncem ... Když balíček od Didi dorazil, byla jsem doslova jako malá holka pod vánočním stromečkem :-) Nemohla jsem si prostě pomoci a velikonoční volno jsem využila k hraní si s nimi. Ještěže mám tak tolerantního manžela :-)
Tento příspěvek se tak ponese v duchu ukázky toho, co jsem z nich vytvořila. Není to snad pouze ukázka mé posedlosti, ale také inspirace pro vás v duchu "jedna sada, milion možností".


Pomůcky:
bílý papír "Copic friendly"
multifunkční papír Canson Illustration
bílý embossovací prášek detailní
sada razítek MFT Magical Dragons (draci)
Copic Markers
ZIG Clean Color Real Brush
gelová pera (černé, bílé, stříbrné)

Do razítek jsem se zamilovala a tvořila jako o život :-) Tento článek nebude o postupu, ale o inspiraci. Vytvořila jsem s razítky různé scény, které vám představím :-)

První z nich - sada MFT Magical Dragons a koník ze sady MFT Once upon a time, vybarvené pomocí Copic Markers a v mé hlavě má scéna představovat hrad hlídaný drakem, kterého se snaží porazit princ na bílém koni :-) Kruhová vyřezávací šablona je Cross-stitched circle set od Cottage Cutz.



Další přání je vyrobené celé za použití sady razítek MFT Once Upon a Time. Vybarveno pomocí Copic Markers a Distress inkoustů. Moje představa byla princezna trávící volný čas na louce :-)



Třetí přání vybarvené pomocí Copic Markers je dračí rodinka v pozadí s hradem. Použila jsem sadu MFT Magical Dragons a hrad z princeznovské sady Once Upon a Time.



Čtvrté přání je vybarvováno pomocí ZIG Clean Color Real Brush. Použila jsem obě sady razítek MFT a obraz scény by měl ukazovat zamilovanou princeznu, která sní o svém princi :-)



Poslední přání je opět vybarvované pomocí ZIG Clean Color Real Brush a jeho tématem jsou zamilovaní draci :-)



Neskutečně jsem si vyhrála, vyčistila si hlavu a tvořila. Témat jde vymyslet nepřeberné množství, a proto doufám, že se na vaše nápady můžeme těšit na naší pinterestové nástěnce :-)

Krásný den všem!

7 komentářů:

  1. nejsem razitkovaci typ, ale tahle, tahle jsou dokonala! a na tech pranickach moc povedena!

    OdpovědětVymazat
  2. Na razítka vůbec nikde nekoukám, protože si myslím, že stávající stačí. Ale když vidím ty draky... A hlavně, jak jsi je udělala. Kouzelná přání.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherně pohádková přání :)

    OdpovědětVymazat
  4. Senzační přáníčka! Já chci být malá holka a ať mi někdo takové pošle! :) Speciálně to, jak v něm princezna sní o rytíři ... jak pravdivé! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Mám všeho všudy asi 10 razítek, taky na nich úplně "neujíždím" , ale ty tvoje KULISY mě tak hrozně bavi!!! A jak je z toho krásně vidět jak to baví Tebe ;)

    OdpovědětVymazat