úterý 15. srpna 2017

INŠPIRÁCIA... DETSKÉ PRIANIA

Dnes som si pre vás pripravila inšpiráciu v podobe prianí pre deti - jedno prianie je k narodeniu dieťatka a dve sú k narodeninám:


Možno sa vám zdá, že ste žiadnu takúto novinkovú detskú sadu na Pretty Papers nevideli - a máte pravdu. Na tieto detské priania som na podklad použila veľkonočnú sadu papierov Celebrate Easter od Echo Park, ktorú som skombinovala s veľkonočnými nálepkami Easter Express od Doodlebug. V tejto sade nálepiek sú roztomilé kačičky, ovečky a zajkovia, ktoré s papiermi krásne ladia.

Na prianie k narodeniu dieťatka som použila ružový a žltý papier, nálepku kačičky a kvetu, žltý Divine Twine a tekuté enamelové bodky:


Prvé prianie k narodeninám je s nálepkami vlaku so zajačikmi - milá zajačia párty:




 A na druhom prianí čaká pred domčekom ovečka s balónmi :):




A takto sa podľa mňa dá na detské priania kľudne použiť aj veľkonočná sada, stačí vypustiť kraslice :) Prajem krásny deň

3 komentáře:

  1. Krása!. Co všechno jde udělat z velikonoční kolekce :). Ta zvířátka jsou děsně "jostomila" a vyloženě si o to říkají. Můj favorit je vláček;).

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé, rozkošné, dětem se přáníčka určitě budou líbit. Kuřátko pro novorozeně je skvělý nápad, proč dávat mimnka, když i zvířecí mláďátka znázorňují nový život.

    OdpovědětVymazat