pondělí 25. listopadu 2019

CHALLENGE INSPIRACE... CREEPER

Od té chvíle, co jsem se rozhodla publikovat toto malé tvoření jako challenge inspiraci, přemýšlím nad tím, co tomu asi řekne kamarádka Jana Sadloňová.:)). Myslím si, že asi lehne smíchy. Jana je totiž autorkou mnoha skvělých výtvorů užitého a užitečného scrapu a její narozeninové, mikulášské a jiné balíčky jsem vždy bezmezně obdivovala a s velkým úspěchem kopírovala. Takže Jani, tohle je speciálně pro Tebe, dobrou zábavu:)).

Narozeniny mé dcery Šárky jsou každý rok na jiné téma. Jak roste, tak každý rok fandí nějaké jiné postavičce, seriálu nebo zvířeti. Znáte to. Od té doby, co chodí do školy fandí Minecraftu. Letošní narozeninová oslava byla tedy "hranatá" a výrazně do zelena.



Pop-up pozvánku jsem našla na Pinterestu, nejsem ale manufakturní typ a vidina 12 stejných výrobků se mi moc nepozdávala. V odkazu byl od autora dokonce soubor do řezacího plotru, tak jsem se trochu uklidnila. Vypadá to jednoduše, ale přehyby v souboru chyběly, tak to bylo trochu "na bednu" odkoukat kde a jak ohnout.


Pozvánku jsem upravila tak, aby se vešla do obálky a samozřejmě přidala bublinu s textem. Na stránkách Dafont je ke stažení i font typický pro hru Minecraft a to oba typy. Na bublinu šel tedy text písmem, kterým se ve hře píše na tabulky a na obálku nápis POZVÁNKA písmem typickým pro vizuál celé hry.  Pozvánka je vymyšlená tak, že kartička jde do obálky otevřená, přehnout napůl to nejde. 


Nakonec to bylo tvoření celkem "bezbolestné", pozvánky měly úspěch, přišli všichni pozvaní, party se povedla, já to přežila a Šárka byla šťastná. Co víc si přát.

Jak se vypořádáváte s vkusem a oblíbenými postavami vašich dětí ve scrapu? Ignorujete je, stylizujete  do pro vás přijatelné podoby nebo věrně kopírujete? To by mě fakt zajímalo, protože já to mám tak napůl mezi prvními dvěma variantami.

Tímto krátkým článkem bych chtěla naznačit, že se moc těšíme na vaše bublinové příspěvky do challenge. Už je čas jen do středy!:)



Těším se na příště!


3 komentáře:

  1. Klobouk dolů, u nás doma máš 11 bodů z deseti!

    OdpovědětVymazat
  2. Ani, to je tak promyšlené a sladěné! 😍👍👍👍 Pobavila jsi mě, ale svým úvodem ❤️ Pozvánky jsou boží - spojení všech detailů je dokonalé 😘

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, skvělé. Nesmírně mě baví ty bubliny s "robotím" fontem 😁
    A oblíbené hrdiny teda nesu těžko 😂 Hlavně se to nějak snažím usměrňovat, aby z toho nebyla úplná mánie 😁 A to u nás je to ještě dobré, protože zatím jsme ve fázi Peppiny, Minie a Tlapkové patroly. Obávám se, že bude o dost hůř 🤣

    OdpovědětVymazat