pátek 5. srpna 2022

CHALLENGE 08/2022

Tento materiál bude čistá radost. Je to taková Chytrá Horákyně mezi scrapbookovými ozdobami. Na stránce či přání vlastně je i není zároveň. Acetátová folie je takovým nosičem pro barvu i vzory, sama samička je ale pěkně průhledná a téměř neviditelná. Pokud nemáte přímo acetátové ozdoby, můžete vzít čistou fólii a nazdobit ji. Na acetát se dá krásné kreslit lakovými popisovači, razítkovat permanentními voděodolnými inkousty a určitě se dá skvěle vystřihovat nebo vyřezávat pomocí šablon. Trochu výzkumu si zaslouží její vlastní nalepení, ale lze i pěkně přišít nebo přisvorkovat. Lehký materiál, na léto jak stvořený, si žádá vaši pozornost! Tak to pěkně odbrzděte a my už se mooooc těšíme na výsledky!



STAČÍ PŘIDAT...

" ACETÁT "

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - STAČÍ PŘIDAT... " ACETÁT "Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do soboty 27. srpna 2022 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 08/2022. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou srpnové inspirace od našeho design teamu:

IVKA

TEREZKA

ANIČKA

DANIELKA


Žádné komentáře:

Okomentovat