pátek 24. dubna 2015

Project Life s Dianou... 7. a 8. týden

Dva další únorové týdny z mého PL jsou ve znamení nových kolekcí kartiček v mé sbírce a parádních naprosto neúnorových barviček. Co se obsahu týká, probíhalo u nás doma v těchto týdnech především stonání, což se na stránkách alba projevilo absencí Dianek i Honzíků. Fotky s kapesníky prostě nevypadají dobře, a to se můžete u Photoshopu klidně zbláznit :-)

Na sedmý týden tohoto roku jsem rozbalila nové kartičky od We Are Memory Keepers "Inked Rose" (máme objednáno, během 14 dnů je najdete v e-shopu). Barvy jsou prostě přenádherné, nemohla jsem to vydržet, a tak mi je snad i v těch zimních měsících odpustíte. Na titulku jsem použila washi pásky, pergamenový papír a samolepící abecedu, papírovou hvězdičku i akrylový výsek od Heidi Swapp. Nově si u mě zvyká datumové razítko a myslím, že budeme velcí kamarádi. 



Tahle kočka je moje mladší sestra Marianna. V únoru na rozdíl od nás neměla rýmu, a tak si mohla dovolit fotit v atelieru. A dopadlo to vážně fantasticky, ostatně výsledek vidíte sami. Já jsem jí v kapse dozdobila nápisem od Technique Tuesday, který jsem natiskla na vellum a přidala jsem jí taky pár flitříků, které jsem lepila pomocí Glossy Accents.


Někdy mezi vším tím zdravotním nepohodlím u nás proběhl taky Valentýn. Moc ho neprožíváme, přesto mi Honzík zakoupil květinu a nějaké drobnosti. Na co chci ale upozornit především, je tištěný nápis. Moc se mi líbí ten font - jde o razítkovou abecedu od Lawn Fawn a já se jí nemůžu nabažit.


Naše kotě roste jako z vody, ale pořád je strašně roztomilé, a tak snad není od začátku roku stránka, na kterou by se nedostalo. Fotku s mickou jsem tentokrát nalepila trochu nakřivo a seřízla podle kartičky. Zkuste to taky, všechny fotky přece nemusí být do pravého úhlu :-)


Což potvrzuje i journalingová kartička v další kapsičce. Ráda na sebe kartičky vrstvím a vytvářím si tak vlastní design. Tady jsem ještě vmezeřila pergamenový papír a pár vlaječek. Nápis je vystřižený z nějaké další PL kartičky a doplněný samolepkou od Heidi Swapp a razítkem od Technique Tuesday. 


Tady jsem si docela vyhrála, neb jsem z razítka potřebovala pouze slovo story. Takže jsem opatrně otírala zbytek nápisu vlhčeným ubrouskem a několikrát trénovala nanečisto. Ale vyplatilo se!


Poslední kapsička se věnuje našim biatlonistům - zajisté jste i vy zaregistrovali jejich dlouhodobě skvělé výsledky. A možná jste si  taky všimli, že už několik PL týdnů píšu rukou. Jak jsem ve skluzu, nemám moc čas si přeměřovat kartičky a štelovat je do tiskárny. A navíc font "Di Majerová" umí háčky i čárky :-)


Osmý týden jsme už byli zdraví jako řepa, a tak byl ve znamení vycházek, výletu a taky krášlení domácnosti. Co se Project Life týká, tak na téhle stránce jednoznačně vládne Heidi Swapp.


Na titulku jsem použila písmenka KETA a nabarvila je bílým gessem stejně jako chipboardovou hvězdičku. Přidala jsem pár výseků od Heidi a šipku z její glitrované PL sady. Spodní šipka je "magická" a obarvila jsem jí Distress Stain inkoustem.


Další fotku jsem se neobtěžovala příliš zdobit. Přišla mi pěkná prostě tak jak byla, tak jsem pouze přidala proužek pergamenového papíru a razítko. Protože mi došla náplň do sešívačky a nechtělo se mi vytahovat šicí stroj, přilepila jsem vellum pomocí Glossy Accents v místě razítka, tak aby nebylo lepidlo vidět.


Zajíček vlevo je Honzíkova maminka, se kterou je spousta srandy, a tak se určitě nebude zlobit, že je z ní PL celebrita. Vedle jsem já, jak nápis z akrylových písmenek od Heidi napovídá. Vellum tentokrát drží enamelka a pod ní gelová lepicí tečka. Protože mi na pozadí fotky něco vadilo, tak jsem se vystříhla a přilepila na kartičku 3D pěnovými čtverečky. Co myslíte, jako živá, no ne? :-)


Kartičku vpravo jsem si vyrobila pomocí různých odstřižků, které se mi aktuálně potulovaly po pracovní desce. I takto se dá recyklovat scrapbookový materiál.


Journaling jsem tentokrát umístila do spodní části stránky. A zase jsem psala gelovým perem, jen jsem trochu změnila font, psacího na tiskací.  Přidala jsem washi pásku a výsek s nápisem od Heidi, který jsem opatřila růžovou enamelkou.


A nakonec vychytávka - rozpůlená akrylová šipka! A fotka mého nákupu z JYSKu, kam jsem původně šla pouze pro...vlastně už ani nevím pro co. Ale to určitě znáte :-)


To byly moje dva únorové týdny. A prozradím, že příště se zase podíváme na ostrovy, tak se můžete těšit!

Ať je i váš "lajf" jeden velký projekt přeje

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy to písmo máš nádherné!!! To tiskací je opravdu font Di Majerová :-)

    OdpovědětVymazat
  3. A kde si můžu fonti "Di" stáhnout ?? Font "MB" je totiž stále špatně čitelný !! :-))

    Máš to opět moc hezké, sady od WER mám taky nejraději :-)

    OdpovědětVymazat