středa 16. prosince 2015

INSPIRACE... LAYOUT "LITTLE PRINCESS"

Nedávno doslova zaplavily Pretty Papers obchůdek nádherné chipboardové samolepky s glitry od Mambi, klasické chipboarové samolepky z PL sérií od Becky Higgins a třpytivé thickersové nápisy. I když jsou tyhle krásné nálepky a priori navrhovány pro Project Life, můžete s nimi udělat spoustu parády i na klasických stránkách nebo je zakomponovat do MM projektů.


Já jsem tentokrát glitrové i květinové chipboardy a thickersy použila na LO v chladné petrolejové barvě, na kterém všechen ten stříbrný třpyt krásně vynikne...


Abych nijak nepotlačila sytě petrolejovou barvu podkladu, natřela jsem čtvrtku čirým gessem a přidala jednu strukturu čirou embossovací pastou smíchanou s fialovým práškem Perfect Pearls. Čirá pasta nepotlačí žádné přidané medium (barvy, třpytivé prášky, glitry), na projektech tak vypadá pokaždé jinak a zajímavě. Určitě ji doporučuji vyzkoušet.


 Na podklad pod fotku jsem rozstříhala kousek jiné petrolejové čtvrtky a proložila obdélníky vellumu na zjemnění. Pod fotkou je přilepený ještě filigránový rámeček od Wycinanky, přece jen pár krucánků si naše malá princezna zaslouží.... Pak už jsem jen vše přestříkala bílým gessem a lepila zmiňované úžasné chipboardy, několik papírových květin a na závěr pár enamelek.



A co Vy, už jste taky propadly glitrům a chipboardovým samolepkám? Určitě na ně ve svých ježíškovských objednávkách nezapomeňte!

Přeji krásné třpytivé tvoření!

4 komentáře:

  1. Jito, ze jsi lehce zmenila styl tvorby. Moc se mi libi tve posledni stranky. I tato je pekna a svezi. Krasa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, děkuju. Snažím se zkoušet pořád něco nového :o)

      Vymazat
  2. Genialni, tuhle kombinaci barev miluju!

    OdpovědětVymazat