úterý 14. března 2017

INŠPIRÁCIA... LULLABY GIRL

Dnes som si pre vás pripravila inšpiráciu v podobe niekoľkých prianí z novej kolekcie Lullaby Girl od Pebbles. Je naozaj krásna, pastelové farbičky a roztomilé detské motívy - na priania a albumy pre najmenších dokonalá. A aj keď priania k narodeniu veľmi nezvyknem robiť, neodolala som - a dobre som urobila. Za dva večery som spravila päť prianí:


Z papierových výrezov som sa okamžite zaľúbila do zajačika a srnky, tak som po nich siahla ako prvých a spravila som tieto priania:







Výrezy som podlepovala samolepiacimi 3D štvorčekmi, na ozdobu som okrem samotných výrezov a papierov Lullaby Girl použila iba razítko, drobné motýle, baker´s twine a tekuté perličky. 

Potom som spravila jedno prianie, ktoré nie je k príležitosti narodenia malej slečny, ale k narodeninám. Je tam krásny výrez torty, ktorý som podlepila veľkými kruhmi a dozdobila bielou stuhou:




Keďže mi tak trochu chýbali v kolekcii nejaké papiere bez vzoru, pozrela som sa, s čím by som papiere  mohla skombinovať, a zistila som že k nej skvele ladia papiere od Echo Park Little Girl / Blush a Springtime / Lemonade. Pricestovali mi v jednom balíčku a síce som ich pôvodne chcela použiť na veľkonočné priania, sem sa hodili:






Posledné prianie s kačičkou som trošku "šmrncla" zlatou farbou - kúskom washi pásky so zlatými bodkami a zlatým srdiečkom od Crate Paper - Hello Love Resin Hearts.

A tu sú všetky spolu:


Ešte mi ostáva spracovať chlapčenskú časť a zopár nových prianí pre deti budem mať aj ja v zásobe:)

Prajem krásny deň

3 komentáře: