středa 29. listopadu 2017

INSPIRACE... LAYOUT "KRMENÍ ŽIRAF" A GIVEAWAY

Nejsem vášnivý brouzdač po internetu, hltač blogů, vlogů a sociálních sítí. V žádném případě tím nijak nepohrdám a určitě je spousta zajímavých věcí, které mi unikají a o kterých nevím a určitě by se mi hodilo o nich vědět. Mám ale pár blogerek, tak asi přibližně 5, které sleduji pravidelně a na jejichž články se vyloženě těším. Jako jasně, na jeden můj oblíbený blog právě píšu, ale zmíním dneska ještě jeden a to je blog Míši Knězkové - MK LIFE. Našla jsem ho před pár lety právě díky scrapu. Dnes je trošku jinde, ale pro mě neméně zábavný a inspirativní. Míšo, díky za něj :) 

A právě na tomto blogu jsem, pro mě velmi těžko uvěřitelnou náhodou, vyhrála poukaz na krmení žiraf do Zoo Dvůr Králové. S čistým svědomím mohu prohlásit, že to byl můj první a jediný komentář, který jsem tam tehdy umístila a BUCH HO! Los padl na mě a já z toho úplně odpadla :).

Poukaz to byl pro celou rodinu a tak jsme se Šárkou vzaly ještě kamarádku a její dvě děti, aby nás bylo víc a náležitě jsme nabídku využili. Dneska tedy začínám velkou fotkou ze ZOO. Jen to safari už nebylo v našich silách, to někdy příště. A kdybyste chtěli vědět, co všechno se tam může, tak hop k Míše na blog, článek se jmenuje “Bydlíme na safari”.

Je mi to skoro trapné napsat, ale já byla ve Dvoře Králové poprvé v životě...:)


Podkladový papír pro mou stránku je ze starší kolekce Into the Wild od Kaisercraft, stejně jako papírové výseky šipek. Byl to poslední papír co mi zbyl, z ostatních mám už zpracovanou ZOO v Brně a taky nádhernou ZOO ve Zlíně. Fotek mám samozřejmě mnohem víc, ale nadále praktikuji sebetrýzeň - jeden výlet, jedna stránka. Tentokrát jsem se sama nad sebou slitovala a mám fotky “tři v jednom”. Trochu žiraf, trochu Šárky, trochu krmení, kamarádi na protistraně a maminky mají zase smůlu. :)


To, kvůli čemu jsem se do téhle stránky pustila, byl ale naprosto skvělý soubor pro plotr (cut file) od TheCutShoppe. Jmenuje se velmi originálně Hul-La-Ba-Zoo a kromě “síťované” žirafy obsahuje ještě “síťovaného” slona, nosorožce a dromedára. Původně jsem chtěla vyříznout dvě různě velké žirafy a postavit je proti sobě, pak jsem si ale vzpomněla na výsek žirafy z nové kolekce Carousel od Crate Paper. Kdy jindy bych měla další takovou příležitost ho použít...


Z kolekce Carousel jsou i některé vlaječky na banneru, který jsem “pověsila” do rohu. Vlaječky jsou takové post-it papírky a v balení na štůčku jich je velmi uklidňující množství. Sticky Note Pads se to jmenuje. Šňůru jsem nejdřív jen nakreslila černou fixou, s odstupem času pak vyšila černou nití a vylepšila mašličkou.


Titulek “krmení” se mi trochu na fotce ztrácel, tak jsem se ho pokusila zvýraznit bílou gelovkou. Lepší by asi bylo ho podložit totožnými bílými papírovými písmeny. Zato bílá puffy abeceda od Studio Calico je moje srdcovka. Měkoučkými písmenky v tak-akorát velikosti už jsem popsala kde co a ještě mi jich spousta zbývá. Krásně drží a dají se slepovat a zase nalepovat jak se vám zamane. Háček nad Z je z písmene X. Klasika. Nakonec ještě pár enamelek - bez nich je moje stránka jak nahatá :) Tyhle “diamantové” mám ze zásob a jsou od Scrapberry’s


A takto máme zdokumentovaný den ve Dvoře Králové v albu.


Dneska mám na závěr malý bonus. Jen tak. Ostatní zvířata ze souboru Hul-La-Ba-Zoo se mi také moc líbí a třeba by se líbila i vám. A tak se o ně ráda podělím. Vyřízla jsem je z bílé texturované čtvrtky a pošlu je té z vás, která nechá komentář pod článkem a my ji vylosujeme. Napište třeba jaký český výraz používáte nebo by jste použily pro anglický výraz “cut file”. 

Na co byste tyhle zvířátka použily? Cirkus, dovolená v Indii nebo váš muž na Camel Trophy? :)
 


Těším se na příště :)

6 komentářů:

  1. Anička mas to suprove :-) žirafy sú Top a páči sa mi farebná kombinácia ktorú si zvolila. Tesim sa na dalsie stránky 😉

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko máš to nádherné a zvířátka jsou super.

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, super stránka.....žirafy jsou nej. 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne a vymazlene. Pripomnelo mi to jakesi kdysi prectene hodnoceni Karla Plihala: "To, co tento uzasny basnik nacpe do jedne pisne, s tim by jini vystacili na pisni pet." Takze asi tak. Diky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám děkuji za milá slova, dámy;). Dnes večer si otevřu "Karla" na počest Karla Plihala a vylosuji majitelku papírových zvířátek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Aničko??? Uvidíme se někdy??? :-)

    OdpovědětVymazat