čtvrtek 16. listopadu 2017

INSPIRACE... LAYOUT PODLE LISTOPADOVÉ CHALLENGE

Žiju, lepím, šiju - prostě už zase žiju papírem a moc mě to baví! :-) Měla jsem trochu delší tvůrčí pauzu, ale s o to větším nadšením jsem se teď do toho vrhla. Spustilo to minialbum pro tchýni k 70ti nám, které vám brzy taky ukážu a už to jede samospádem dál  :-)

Dneska bych vám chtěla ukázat stránku na téma naší podzimní Liftovací challenge tady na Pretty.


Liftování je vlastně trochu opisování, nebo inspirování se vzorovým projektem. Ten pro nás připravila Jíťa a na nás ostatních je vytvořit podobný projekt. Inspirovat se můžete kompozicí, tématem , barvami, můžete něco ubrat, něco přidat, kompozici otočit, jen by mělo být trochu poznat, z jakého vzoru jste vycházely.  Já se inspirovala tématem i kompozicí, jen jsem se na stránce mohla trochu víc rozmáchnout :-)


Listy jsem si , jak jinak, vyřezala na plotru. V Silhouette studiu jsem si je poskládala, spojila v jeden komplet a vyřezala. Pokud jste někdo též  šťastnou majitelkou plotru, klidně napište do komentářů, ráda se o šablonu podělím a soubor zašlu.


Listy jsem podlepila různými zbytky papírů, nejčastěji od Simple Stories a podobných. Barevnost udávaly fotky a  na nich Áji bunda. 


Dozdobila jsem enamelkami a samozřejmě šitím. Úplně jsem tomu propadla a už si ani stránku bez vyšívání nedokážu představit. Zaprvé je to neskutečně efektní a celou stránku to posune úplně někam jinam a neskutečně to uklidňuje :-) Určitě to vyzkoušejte!


Epoxidová hvězdička byla už jen pomyslnou třešničkou na dortu :-) Tyhle plastické samolepky byly obrovský hit a vzácnost už v době mého pobytu na základní škole - a to je fakt dávno, v minulém století :-)))) to zní děsně co ?? :-) Je prima, že jsou zpátky a samozřejmě v daleko modernější verzi :-)


Na závěr jen nápis, opět řezaný na plotru a 3x. Nelepeno na sebe a vlastní chipboard nápis je hotov. Já ten plotr prostě miluju ! 

Tak co, jdete do toho  s námi ? Na vaše projekty se těšíme do 28. listopadu - to už budu přesně 26 !!! let vdaná :-) - tak s chutí do toho, večery jsou dlouhé, tak s čím lepším je strávit, než s papírem ! 

Tak příště zase na lepenou ! 

14 komentářů:

  1. Markét to som rada ze si späť :-) tesim sa na tvoje super stránky :-) a ten ploter to je fakt paraaadicka kolko by to ušetrilo času. A stránka je kraaasna a vlastný chipboard na jedničku ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivko moc děkuju ♥ A plotr je prostě super a myslím, že už jsem to tu psala loni - je opět nejvyšší čas zkusit toho pana Ježíška, třeba to letos vyjde :-)

      Vymazat
  2. Hurá, Markéta je zpět. Moc se těším na další stránky.Tato je skvělá, výřezy parádní ( jak jinak, když je to královna Silhouettka :-) ) a šití luxusní. Celek úžasně ladí.

    OdpovědětVymazat
  3. Prostě parádní stránečka! Vítej zpátky!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná vymazlená stránka, obdivuju vaši práci s plotrem já jsem věčný začátečník :-) a proto moc prosím o šablonu. Alča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ! Kdybyste potřebovala s něčím poradit, klidně pište na buresova.mb@gmail.com, ráda pomůžu. Pokud plotr máte, je škoda aby zahálel :-) a když se ozvete, obratem šablonu pošlu :-)

      Vymazat
  5. Super stránka Markét! A odbrzdi to:))) Na kurz práce s plotrem se take hlásím. Spojovat neumím :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko děkuju !! A kdykoli, není problém, něco vymyslíme !Nebo napiš na email :-)

      Vymazat
  6. Parááádičkaaaa od Markétky.A zase úžasná výzva,která se mi moc líbí.Také mne chytlo šití na papír.Až se vrátím z cest od Bastei pustím se do toho👍😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko děkuju ! A moc se těším na tvé další tvoření , je to vždycky taková radost a optimizmus co z toho září !! :-)

      Vymazat