pátek 2. února 2018

PROJECT LIFE S DIDI... ČERVEN 2017

S pátkem jsem opět na značkách s dalším pokračováním mého PL seriálu :-) Všichni už víte, že lepím páté přes deváté, takže teď jsem dolepila letošní červen. První dvoustrana je klasický 12"x12" layout a jedna stránka, pak následuje dvoustrana Adámkova. Na tu jsem použila především papíry a doplňky Life In Color od Simple Stories, s jednou kolekcí to šlo hezky od ruky.


Červen se nesl ve znamení řádění ve vodě i na souši :-) Áda dostal k Vánocům parádní hasičské auto a konečně se dočkal léta, až je bude moct vyzkoušet se vším všudy, tedy i s hadicí a cisternou na opravdickou vodu. Celý den strávil v pyžamu zaléváním kytek na terase, byl od něj takový klid :-) Za celý den po mě chtěl jen vodu (alias "hodu", jak ještě loni říkal :D), spoustu vody. Kyblík stačil jen na chvíli, tak jsem mu nakonec dovolila "hodu" z bazénu :-) Kytky přežily bez úhony...


Když nezalíval kytky, ukazoval mi, jak se umí potápět. A teda šlo mu to fakt dobře :-)


Mé oblíbené kartonové rámečky :-)


Nesmí chybět ani trocha journalingu, jako obvykle napsáno na pc a vytištěno přímo na kartičku. Ruční psaní není pro mě. Takhle mi vyhovuje, že můžu text upravovat tak dlouho, dokud se mi tam tak nějak nevejde úplně vše, co potřebuju sdělit. Při psaní rukou jsem třeba už v půlce věty neměla kam psát.


No a k hodně barevné kolekci jsem tentokrát zvolila více černobílých fotek. To pak jde skoro samo :-)


Druhá stránka se týká především naší školky (a potažmo školy),  měli jsme nějaké patálie a chvíli to vypadalo, že prvňáčci přijdou o svou třídu, o svou paní učitelku... Naštěstí, po mnoha debatách, to dopadlo relativně dobře a pro děti ze školky ani ze školy se toho moc nezměnilo.


Tato kartička mě rozesměje pokaždé, když na ni v albu narazím. Je o Adámkovi a jeho nechuti cokoli dělat :-) A cokoli myslím jako cokoli!!! Jsem netušila, jak 4 leté dítě může být tak neuvěřitelné líné. A když už se do něčeho pustí, tak prostě tempem lenochoda. A nejvtipnější na tom je, že naše domácí přezdívka "lenochod" vůbec nebyla od věci, protože jsem při jedné návštěvě školky zjistila, že mu tak někdy ze srandy říkají i paní učitelky :-) Ale prý je to ve jméně. Mají tam ještě jednoho Adámka, jsou nejlepší kámoši a jsou nejpomalejší z celé třídy, ve všem!


Žádná stránka není kompletní bez odklápěcí kartičky :-)


Pak následuje "Emičí" dvoustrana


Použila jsem tentokrát kartičky a papíry z krásné letní kolekce Sunshine & Happiness, opět Simple Stories. Proto to taky mám všechno tak barevné :-) Já to prostě jinak neumím...


Na konci června už byl ve škole mírnější režim, takže Emči prošly i nalakované nehty. Vlastně se s nimi jednou vrátila ze školy :-))) Prý jim lakovala nehty paní vychovatelka v družině. A bylo to malé umělecké dílko, tak jsem byla shovívavá...


Protilehlá stránka je z posledního června, kdy se rozdávalo vysvědčení.


Jak jinak - odklápěcí kapsička... Já do alba dávám tolik fotek, že když chci použít nějakou neutrální "výplňovou" kartičku s funkcí čistě okrasnou (anglický termín "filler card" je prostě super, česky už to není taková sláva...), nezbývá mi žádné místo na text. Takže si je musím udělat! Kapsičky, kapsičky a zase kapsičky... Jinak to nejde.


Co jsem si moc a moc oblíbila, je toto datumové razítko. Kdysi jsem měla jiné, kde měsíce byly psány římskými číslicemi. A to mi vždycky trvalo, než jsem si to v hlavě srovnala. Stejně tak u anglických datovacích razítek - když chci vědět, jaký je to měsíc, musím si je říkat od začátku :-))) (To si samozřejmě dělám srandu, ale prostě August a September mě vždycky vyvedou z míry, i když po těch letech už je to lepší.) Jako víte jak - na číslo prostě kouknete a hned víte. (Btw. prosím řekněte mi někdo, že to tak máte taky - že si římský číslice musíte tak trochu promyslet a januáry a februáry si taky musíte odříkat... že to není stejný jako normální čísla...????!!!)


A to je pro dnešek vše přátelé :-) Díky za nakouknutí!

7 komentářů:

  1. Opět náherné, nemůžu se vynadívat. Vtipně popsané. A když vidím lenochoda z té pohádky, vzpomenu si na naší poštu :)







    OdpovědětVymazat
  2. Tak lenochod nema chybu, milujeme zootopia!! Krasne barevne stranky, ty jedes!!

    OdpovědětVymazat
  3. Úplně si vybavuji tvorbu těchto stránek. 😁👍 těším se MOC na tuto sobotu a uz si pripravuji LO a stránky a nápady 😁😁😁

    OdpovědětVymazat
  4. Didi je to SUPER barevný! Sunshine & happiness je skvělá, Adamek k nakousnutí a ja si zásadně pletu June a July; ) Pak se mi ještě moc líbí ta svorka na rozhraní dvou kartiček a chipboardová kabelečka a....celý to je skvělý. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné barevné letní stránky! Emička, to už je slečna. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a s těma datumama to mám stejně. Normální čísla jsou nej. :-)

      Vymazat
  6. Didi, to je uzasne, jak to dovedes sladit a dat tam do toho vsechno a vubec to nepusobi precpane! Miluji tve stranky, miluji barvicky, jen kdyz je do ruky chytim ja, zda se mi to moooc. ;) Ten vysek se sminkami je dokonaly. A co mate vsichni s temi datumy? ... august, september, október ... pohoda, ne? ;) :D
    Prosim, zase napis!!!

    OdpovědětVymazat