sobota 17. února 2018

PROJECT LIFE S IVANOU... JUŽNÉ ČECHY (časť 8)

Ako som vám sľúbila v mojom predchádzajúcom PL príspevku, dneska som tu s poslednou časťou seriálu po Južných Čechách. A opäť vám ukážem dve stránky vo formáte 8,5 x 11 inch. Jedna veľká, druhá kapsová. A bude to z miesta, v ktorom sme celý čas nášho výletovania po Južných Čechách bývali. Poďte sa pozrieť do Českých Budějovic.


Na stránku som použila opäť viac fotiek. Je na nich hlavné Budějické námestie, ktoré malo svoje čaro cez deň, ale aj keď sa zotmelo. Super výhľad na mesto sme si nemohli nechať újsť z Černé věže, tam vznikli aj fotky námestia, ktoré sme mali ako na dlani.


V hlave som mala nápad, že chcem na stránku použiť nejaké domčeky, aby mi to spolu ladilo. Najprv som si povedala, že sa pokúsim nejaké nakresliť, ale nakoniec som si spomenula, že mám v zásobe staršiu kolekciu Take Me Away od Pink Paislee, v ktorej je práve jeden domčekový papier.


Z papiera som povystrihovala domčeky, ktoré som umiestnila nad fotky. Pre zvýraznenie som domčeky obtiahla tenkou čiernou fixkou. A stránka bola na svete.


Druhá stránka je v podobnom štýle. Dominujú na nej hlavne fotky s budovami, ktoré som doplnila o drevené výseky a vystrihnuté šípky.


České Budějovice sa nám páčili, aj keď sme si ich nejak extra neužili, kvôli výletom, ktoré sme mali naplánové, ale aspoň máme dôvod sa tam vrátiť a preskúmať aj ďalšie zákutia tohto mesta.


A sme na konci. Snáď sa vám tento seriál páčil. Ja som si tvorenie stránok užila a určite som tento formát nepoužila naposledy. Je totiž ideálny práve na takéto výletové (dovolenkové) stránky. Nabudúce prídem už s klasickými PL stránkami z roku 2017 (mám čo doháňať)

Majte krásny deň!

8 komentářů:

  1. Nádherně jsi vyzdobila stránečky s mým rodným městem....děkuji za pěknou podívanou.

    OdpovědětVymazat
  2. Tie domčeky sú super! Skvelý nápad, Ivi :) Obe stránky sú krásne! Šikulka. Hneď by som tam znova vyrazila ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani dakujeeeem.Domceky boli nakoniec taky spontánny nápad. A ja by som tam tiež hned vyrazila znova 😊

      Vymazat
  3. Ivi, myslím ze jsi díky své tenké černé lince vygenerovala krásný a jasně rozpoznately styl:))Domečky se mi také moc líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička Dakujem. Ja tu tenkú čiernu linku používam rada :-) na zvýraznenie ;-)

      Vymazat
  4. Ivi moc se mi líbí ty domečky, no a ty cákance a vůbec celý layout je super.

    OdpovědětVymazat