středa 16. září 2020

CHALLENGE 08/2020... MÁME VÍTĚZE!

Prázdninové tvoření oficiálně uzavřeme posledním restem a to vyhlášením vítězek z kola srpnového. Děkujeme všem za hlasy i komentáře, ty jsou vždy velmi milé a potěší. Tentokrát byla volba mezi přáníčky navzdory našemu očekávání poměrně jasná. Zvítězilo šťavnaté přáníčko od Jaroslavy S..Velká gratulace!

Mezi layouty to byla opět remíza. Nejvíce se vám líbily stránky od Jany S.Dany P.. Janička se nám ale přiznala k porušení pravidel, zveřejnila svou stránku na svém blogu ještě před tím, než jsme ji zveřejnily my v hlasování. Jani, tvé doznání oceňujeme:). Jelikož Tvůj blog sledujeme, samozřejmě nám to neuniklo, ale Tvá stránka je skvělá, hlasování to jen dokazuje. Dle pravidel tedy jako vítězku vyhlašujeme krásnou vodní stránku od Dany P.. Vysloužila si i velmi pěkný komentář. Také velká gratulace!

Těšíme se moc na vaše zářijové příspěvky!


Jaroslava S.

Dana P.


Milé dámy, o svou výhru - poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlaste ve své objednávce nejpozději do konce říjnaHodnota poukazu vám bude odečtena z celkové částky objednávky.


3 komentáře:

  1. Gratuluji vítězkám ❤️

    A díky za pochvalu 😘

    OdpovědětVymazat
  2. Já moc moc děkuji za hlasy i za krásné hodnocení, je to pro mne velké povzbuzení do dalšího tvoření, a moc si toho v tak velké konkurenci vážím. A samozřejmě gratuluji Jaroslavě i Janě S., nádherné projekty.
    Dana P.

    OdpovědětVymazat