středa 2. září 2020

CHALLENGE 09/2020

Krásné září všem kreativním duším. Dříve než si prohlédneme a vyhodnotíme prázdninové snažení, uložíme si nový domácí úkol.  Tedy úkoly dva, aby bylo jasno. Inspiraci budeme hledat za oceánem a opět tu máme něco málo zajímavých technik na vyzkoušení. Co třeba barevné inkousty na kraft papír, a texturovací pasta navrch?  Nebo vás zaujme technika tečkování a pustíte se do přáníčka? Ať už tak či tak, na odevzdání úkolu máte téměř celý měsíc, tak hurá na to!

"Přes den mámou a super scraperkou přes noc. Kecám...taky tvořím celý den:)." To je malá sebereflexe Audrey Yeager, pyšné mámy dvou dětí, žijící ve státě New York, místě, kde můžete zažít to nejlepší ze čtyř ročních období. Miluje listy, ptáky, motýli a jen tak být venku. Poslouchá rock a velmi nahlas zpívá ve svém autě. Přitahuje ji vše, co je zelené. Od roku 2008 bere scrapbook vážně, ale raději zachycuje malé momenty než velké události. Kouzlo každodenního života. Svůj styl vidí jako umělecký, ale detailní a vždy s příběhem. Ráda pracuje se sytými barvami, spreji, šicím strojem a elektrickým plotrem. Publikovala také v řadě magazínů a její aktuální tvorbu můžete sledovat na You Tube kanále nebo blogu Audrey's Reflection. 


"AUDREY YEAGER"



Jennifer McGuire tvoří přání již od roku 2002. Tato Američanka je vystudovaná inženýrka, což se odráží i v její tvorbě. Během 13 let tvoření totiž vymyslela řadu technik a typů přání. Její videa jsou plná inspirativních nápadů na neotřelá, zajímavá přání. Jennifer je držitelkou certifikátů od firem Copic a Ranger. Ve své dlouholeté tvořivé kariéře spolupracovala s řadou společností (dlouhou dobu s Hero Arts) a napsala řadu článků o tvoření. Jennifer je instruktorkou cardmakingu tělem i duší. Ráda inspiruje ostatní a pomáhá jim s technikami tvoření. Se svou velkou přítelkyní Kristine Werner před 3 lety založila velmi oblíbené Online Card Classes - kurzy, kde pomáhá s tvořením přání ostatním. Jennifer se hodně angažuje v dobročinnosti a sama je autorkou několika dobročinných projektů spojených s cardmakingem. Jennifer McGuire žije s manželem, 4 dětmi a 2 psy v Cincinnati v Ohiu.

"JENNIFER MCGUIRE"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "AUDREY YEAGER" nebo "JENNIFER MCGUIRE" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do pondělí 28. září 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 09/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou zářijové lifty od našeho design teamu:


IVKA

TEREZKA



Žádné komentáře:

Okomentovat