neděle 6. března 2016

BLESKOVÁ CHALLENGE... DEN NAVÍC - vyhlášení

Děkujeme všem, za účast v naší Bleskové challenge.

A abyste viděli, že my jsme taky nezahálely, tady jsou naše příspěvky :-)

MARKÉT

Jak já se na ten den těšila! Měla jsem v plánu tolik zajímavých věcí a už si v hlavě pomalu lepila stránku z těch krásných fotek, co jsem se chystala pořídit. A jak to dopadlo?
Tak za prvé - ráno jsem ulehla s horečkou a byla ráda, že vůbec žiju. Ještě že byl ten karneval a nasněžilo a Leo získal konečně Oscara a já mohla mít aspoň pár fotek.
A za druhé - i přes chorobu jsem dovezla děti na hory, fotky měla s sebou, že si jako poležím, bude hej a stránku slepím. Ale bohužel tento plán taky nevyšel. Choroba nepolevila, ulehlo i dítě a tak jsem aspoň mezi Brufenem a zázvorovým čajem vytvořila v PicMonkey koláž z mého dne navíc. 


Přeji všem ať se vám choroby vyhýbají, protože letos mi přijdou nějaké obzvlášť urputné - nebo je to věkem??!!! :-)

DIANKA

Můj den navíc byl v podstatě prachobyčejné pondělí. A tak jsem si skoro musela nastavovat budíky, abych nezapomněla aspoň něco vyfotit. První fotku jsem zvládla hned při čekání na semaforech cestou do práce. A na té druhé je výhled z mojí kanceláře následovaný pracovním stolem. 

Protože jsem měla na pondělí docela slušnou pracovní morálku  zašli jsme si s kolegyní před odchodem domů za odměnu na kávu do společenské místnosti. Té se u nás v Zentivě říká Sky Room. To proto, že je ve 12. patře a je z ní krásný výhled na celou Prahu.

Večer začala sněhová kalamita. I přesto jsem se ale odhodlala vyjet do města i s rizikem, že se třeba nebudu mít jak vrátit. S holkama z vysoké jsme totiž chtěly předat dárek naší spolužačce, která se stěhuje za hlasem svého srdce. V Kozlovně na Lidické jsme byly rozhodně nejkrásnější stůl!


A tady už vaše úúúžasné projekty:

Lucie M.



Veronika S.




Ivana Š.



Anna S.



Andrea T.



Jana S.




A podle našeho společné Pretty usnesení tuto challenge vyhrává ...

...Ivana Š.

Ivance gratulujeme a všem ostatním děkujeme za účast. 
A těšíme se na příště - za  4 roky? :-)

11 komentářů:

  1. Holky díííki, díííki, díííki moc. Já se tak teším. Tak já si asi vyčerpala všechno štěstí v soutežích na 100 let :-) Fakt si to moc vážim a jsem ráda, že se stránka líbi. A mimochodem byla to poslední fotka, kterou sem upravila a poslala v notebooku a pak lehl a uz jsme ho neoživili..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, to mě mrzí :-( Ale teda ta stránka je opravdu top! Gratuluji!

      Vymazat
    2. Diiiki moc Didi :-) ani lehlý notebook mne neodradí od dalšího tvoření :) a jinak holky všechny to máte krásne. A Jančino leporelo je fakt luxusní :) ješte jednou velké DÍKI

      Vymazat
  2. Vítěz může být jen jeden a demokratickým hlasováním jsme vybrali Ivku, ale hlavy jste nám zamíchaly pořádně!!! Aniččiny mráčky a Jančino leporelo jsou taky nádherné. Opravdu jste se snažily, paráda a tleskám všem. Oceňuji i rychlost, s jakou jste challenge zvládly. Pobavila mě Anička svým emailem:
    NIKDY ale opravdu NIKDY jsem ještě nebyla tak AKTUÁLNÍ :) Jako že se mi ještě nikdy nestalo, že bych přemýšlela jak scrapnu něco, co ještě NESTALO!

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt nádhera. Ivi gratuluji - nejlepší stránka. Dobře jste Didi vybraly. A další úžasné od Jany S. to rozkládací leporelo a Anna S. a Lucie M. (já prostě ty třicítkové stránky miluju, ale sama je tvořit neumím). Verča S.

    OdpovědětVymazat
  4. Iva, gratukujem, krásna stránka ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Ivci moooc gratuluji, tvá stránka je opravdu nej, takže již poněkolikáté za poslední týden: Gratulujiii :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Diiiki moc Miso :-) som rada ze sa paaaci

    OdpovědětVymazat
  7. Diiiki moc Miso :-) som rada ze sa paaaci

    OdpovědětVymazat