čtvrtek 3. března 2016

PROJECT LIFE CHALLENGE 03/2016

Další Project Life challenge je na světe! Tentokrát pro všechny ty, které milují nejen PL, ale také umění kuchyňské... Vymyslely jsme pro vás doslova "vypečené" zadání, které prostě vybízí k účasti. Navíc, březen má o pár dní více a vy ho můžete využít naprosto beze zbytku. A o šanci na výhru, která je vysoká, tady nemusím snad ani mluvit... Směle do toho! :-) 



TÉMA: Vaříme a pečeme...

  • ZADÁNÍ: vytvořte PL stránku na téma "pečení / vaření" - například fotky z postupu přípravy nebo výsledek a jak všem chutnalo... A samozřejmě přidejte recept :-)
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). 
  • JAK SE ZÚČASTNIT: 
    • pokud ještě nejste členem, přidejte se k naší facebookové skupině Project Life - Česká republika
    • vyfoťte hotovou stránku a přidejte fotku do aktuálního alba Project Life Challenge na Facebooku, nepostujte fotky na zeď, ani do svých vlastních alb (tam si je ale samozřejmě můžete nahrát taky) 
    • ke každé fotce připište pro jistotu Vaše jméno a PL Challenge 03/2016
  • TERMÍN: čtvrtek 31.3. 2016
  • VÝHRA: Samozřejmě, že vaše snažení nezůstane bez povšimnutí :-) Na konci každého měsíce náhodně vybereme 3 z vás, které obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč pro nákup v e-shopu Pretty Papers.

A naše inspirace pro Vás:

MARKÉT

Při listování mým PL jsem zjistila, že jídlo fotím opravdu často :-) Buď když si něco dobrého někde dávám, nebo něco dobrého koupím a nebo něco dobrého vaříme :-)

Jak je naspáno výše, my prostě milujeme jídlo :-) A jídlo miluje i náš kocour Mimin - a je mu jedno, zda je to jídlo kočičí, nebo lidské. Dojídá jogurty, loupí cukroví, snděk nám i rajčata s mozzarelou  a balsamikovým octem ! Fakt nekecám ! A tady byla načapán jak si pochutnává na dýňové polévce.


No a jelikož je vyhlášená challenge Pečeme a Vaříme - tady jedna kartička s mým velmi oblíbeným receptem. Chřestová sezóna se blíží, tak už se nemůžu dočkat !



DIANKA

Já na vaření moc nejsem - mým nejoblíbenějším jídlem jsou špagety na milion způsobů, brambory na ten zbylý milion, a pak saláty. Maso u nás obstarává i připravuje většinou Honza nebo si ho užíváme na návštěvách rodičů a prarodičů.

Zato pečení, to je moje. Miluju jak přípravu těsta, tak tu chvíli, kdy sladká vůně prostoupí celý byt... A nejšťastnější samozřejmě jsem, když buchta nebo koláč nepozorovaně, ale zato s rychlostí blesku mizí. Ne nadarmo se říká, že se nemá nechávat nůž poblíž, u nás je to ale jedno, protože když není nůž, tak se to prostě z plechu rve rukama :-D

Pro naší PL challenge jsem připravila recept na Margot řezy - dělala jsem je poprvé, ale rozhodně ne na posled. Vydržely necelý den a vzpomínáme na ně jen v tom nejlepším :-)


Je nám úplně jasné, že kromě PL Vám jde skvěle i vaření a pečení, a tak se těšíme, až se nám album na Facebooku začne plnit dobrotami. Alespoň na obrázcích!

Za PL část design teamu zdraví

9 komentářů:

  1. suoer nápad, přesně pro mě :-) Do nového roku jsem si dala předsevzetí, že budu více vařit, tak se určitě zúčastním :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je správné! Já jsem měla takovéto předsevzetí loni a rozhodně to obohatilo můj jídelníček i PL album :-) Těšíme se!

      Vymazat
  2. Jéé, tak to je super výzva. Už mi v hlavě šrotuje jestli počkám až na Velikonoční pečení nebo udělám něco špešl dřív? :-D A to by se mi mohly hodit ty super samolepky Simple stories homespun. Verča S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velikonoční mazanec je prima, ale já bych to až do Velikonoc nevydržela...a jak Tě znám Veru, s Tvým nadšením do challenge, tipuju nějaký recept i dřív, co?! ;-)

      Vymazat
  3. super výzva :-) nejdříve jsem si řekla, že se tentokrát nezúčastním, že mi to nezapadá do konceptu, ale nějak se mi to rozleželo a řekla jsem si proč si album neobzvláštnit i něčím jiným :-) A taky už vím za co výhru z předešlé challange utratím :-D
    Petra P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já už se lekla, jak jsem jen očkem viděla "nezúčastním"... Ale pak jsem si to přečetla pořádně a teda těším se, protože nejlepší přesně je, když to někomu vůbec "nezapadá do konceptu" :-)

      Vymazat
  4. Stránky jsou skoro hotové, jen musím nechat ještě vyvolat některé fotky. Téma se mi docela hodilo, jelikož se snažím dohnat resty. :-) Tak snad to stihnu dodělat do konce měsíce. :-D

    Marie K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, na dohánění jsou challenge nejlepší, aspoň člověk moc nedumá nad tím, co lepit a jede. A ještě k tomu může vyhrát :-)

      Vymazat
    2. To je pravda. Akorát, že já mám delší dodací lhůty i bez dohánění skluzu, tak snad stihnu vyvolat těch pár fotek co mi tam chybí. :-D

      Vymazat