sobota 3. května 2014

Mezinárodní den scrapbookingu

Scrapařky na celém světě dnes slaví svůj velký den. I na našem blogu se můžete připojit k oslavám a zasoutěžit si o skvělé ceny.


Nás e-shop dnes slaví 10% slevou na celý sortiment (ceny jsou již se slevou). A to není všechno! Ze všech objednávek v hodnotě nad 500 Kč dnes o půlnoci vylosujeme jednoho výherce, který získá.... Zvědavé???

Vyřezávací a embossovací strojek Big Shot v hodnotě 2490 Kč.


Že už Big Shot máte? Nevadí! V tom případě obdržíte slevovou poukázku na nákup vyřezávacích šablon nebo příslušenství :-)
Kromě toho jsme připravili soutěž pro všechny, kdo se zamilovali do Project Life. Vyrobte si s námi dnes úvodní kartičku pro aktuální 17. týden. Ilonka pro vás vybrala sketch a připravila na ukázku tři kartičky (možná vás napadá to co mě - co se všemi kartičkami bude dělat :-) Vypadá to, že má náskok i pro roky 2015 a 2016 :)))... nebo ji o jednu požádám a aspoň nebudu tak pozadu).





Fotky svých hotových kartiček posílejte na email: info@prettypapers.cz do dnešní půlnoci. Zítra pomocí hlasování vybereme tu nejpovedenější a výherce se může těšit na balíček materiálu pro Project Life dle vlastního výběru v hodnotě 500 Kč.

A pozor! Sledujte nás i odpoledne. Už v 15. hodin se můžete zúčastnit bleskové challenge. Loni měla velký úspěch a doufám, že ani letos mě nezklamete!!! Koukněte, jak jsme loni soutěžili (ano, soutěžili, byl tam dokonce i jeden muž!).

Takže... pomalu si jdu dělat místo ve své emailové schránce... a taky na stole a pustím se do nějaké té kartičky. S chutí do toho, půl je hotovo :-)

2 komentáře:

  1. Super, já si říkala, kdy to přijde !!!! :-))))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná soutěž ... jen poznámka. Pokud mně zrak v kalendáři neklame, tak tento týden je již 18. týden :-)) Ale ono je to asi jedno, jestli bude kartička na 17. či 18. týden :-))

    OdpovědětVymazat