pátek 5. června 2015

Project Life s Markétou... 14. týden

To to zase uteklo a já vám přináším náš 14. týden. Bylo to tedy o fous, neb mi onemocněl můj notebook a nevypadalo to vůbec dobře. Naštěstí mám skvělého PC doktora Tomáše a vše se podařilo, data neztratila, fotky zůstaly !!! Děkuji !! :-)

Jen pro pořádek - doporučuji  zálohovat, zálohovat a ..... zálohovat !! Můj program na dnešní večer je tedy jasný !!!

Ale zpět k PL. Tento týden jsem tvořila ze sady Sn@p! Pack Fresh  od Simple Stories. Měla jsem štěstí a vyhrála ji v tombole na jarním libereckém srazu. A byla tak krásná, že jsem ji musela hned použít !! Opět jsem se musela  poprat s fotkami na výšku, ale dala jsem to !!! :-)


Na celou dvoustranu jsem používala samolepící písmenka od Amy Tangerine. Jsou pěkně barevná a ke Sn@p! sadě se výborně hodila.


To, že se na letošní Velikonoce vystřídá jaro, léto, podzim i zima nečekal asi nikdo z nás, ale bylo tomu tak.


Na označení týdne jsem si vybrala kartičku, která přímo vybízela k vyříznutí, a to já moc ráda .-)


Vichr byl příšerný, co se neuklidilo, odletělo. Stále mě neomrzely mobilní aplikace Instaweather a Instaplace. Díky ní vím i rychlost toho děsného větru :-)


A tady je druhá strana. Říkáte si "tolik fotek"??? To je i s přídavnou kapsou ??? Není!!! Konečně jsem použila panoramatické kapsy ! Trvalo mi to dlouho, nějaký měsíc už je tu mám schované, ale jsou super !!


Jsou jich 3 typy a jsou výhodné, pokud se vám nechce dávat přídatná kapsa a nebo nemáte tolik fotek na další dvoustranu.


Takhle stránka vypadá, když je kapsa přiklopená. Spoj je oblý a stránka drží dobře přiklopená. Takže další týden bude mít vzhled normální 30´ stránky a nebude ji to nijak narušovat.


Na dozdobení téhle kartičky o velikonočních přáních jsme použila vellumové kytičky, co mi z přáníček zbyla. Sobecky si myslím, že se mi přáníčka povedla, a určitě tento systém dozdobení vellumem ještě někdy použiji :-)


Moje story o zablokovaném Iphonu je horor se šťastným koncem :-) Jak se mi hodil papírový iphone . Mám ho doma už aspoň 2 roky, byla to součást nějakého časopisu nebo letáčku, už nevím. Píši to proto, že opět připomínám, schovávejte všechno - cedulky, visačky, letáčky - nikdy nevíte, kdy se to bude hodit :-)


Všechny papírové ozdoby jsou součástí sady Sna@p! Pack Fresh.  Obsahuje kartičky 6x4, 3x4, čtverce 4x4, 3x3 a 2x2 a sadu papírových výseků a nápisů.


Opět vyřezávání, aby fotka pěkně zapadla a text na proužcích. No a takhle probíhá koleda u nás v Buši. Velikonoce jsou tu naštěstí brány jako svátek dětí. Kluci i holky společně obcházejí domy a koledují. Samozřejmě se staví chlapci i pánové s pomlázkou , ale vyšupou jen symbolicky, dají si něco pro zahřátí a jdou o dům dál. Letos Ami vykoledovala opět tunu sladkostí a asi jen 30 vajec. Rekord bylo 55 - kdo to má pak jíst ??!!! :-)))


Fotek hodně, místa málo a nalepovací odklápěcí kapsu se mi nechtělo dávat, když je tam odklápěcí už půl strany. Tak jsem text schovala pod fotku a kartičku označila "tab" úchytkou.


A takový byl náš velikonoční týden...


No a kdo by nevěřil - není to stromek vánoční, ale velikonoční :-))


 Vyzkoušíte taky panoramatické kapsy ?? Jděte do toho a pochlubte se nám na FB nebo Pinterestu !

Na lepenou příště !!

2 komentáře:

  1. Nádherně barevný týden! A fotka s Tvojí nejmladší beruškou v zástěře s mixérem - ta je vážně sladká :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní! Velká inspirace. Chystám se konečně také začít, ale překvapivě už zase nestíhám (chtěla jsem začít od května :-) )

    OdpovědětVymazat