pondělí 10. srpna 2015

Inspirace... Baby Card "Je to kluk!"

Už jsem déle nemohla poslouchat škádlení kamarádek, které mají doma malé uličníky, že prý nadržuji holčičkám. A tak jsem dostála svým slibům a pustila se do výroby přáníček pro chlapečky. A náhodou to po řadě těch růžovoučkých kartiček bylo velmi osvěžující.


Je pravda - a shodly jsme se na tom i s jinými "scraperkami" - že materiálu pro holčičky je prostě na trhu víc než papírů s autíčky. Třeba nová kolekce Enchanted od Simple Stories a i jejich miminkovská sada Hello Baby, ať se tváří sebevíc neutrálně, je prostě víc pro holčičky. Naštěstí je tu ale Echo Park a Bundle of Joy, kde na "klučičí" verzi nezapomněli (odhaduju, že v jejich design týmu bude asi nějaká maminka malého chlapečka...). A tak hned jak mi přišly papíry, chipboardy a samolepky, odhodlaně jsem se pustila do tvoření.


Přáníčka jsem tentokrát udělala (po americkém způsobu) odklápěcí a ne rozevírací, jak jsme normálně zvyklí. Papíry jsem vybrala z "šestkové" sady  a bylo celkem jedno, které z nich to budou, protože k sobě všechny perfektně ladí a jsou děsně roztomilé. Kravičkovému kousku jsem navíc zaoblila rohy.


Papíry jsem různě povyřezávala na Big Shotu a úplně navrch jsem použila bílou čtvrtku, na kterou jsem přidala pár "prskanců" distress inkoustem. A pak už jen stačilo vybrat ty správné chipboardy, přidat pár kartonových hvězdiček, flitrů a roztomilých knoflíčků.


Odřezky z papírů i pár zbylých ozdůbek, které se mi nechtělo uklízet, jsem spotřebovala na výzdobu uvnitř přáníčka. Tak holčičky, a máte to, tentokrát to bude kluk! :-)

A pokud modré a zelené ještě nemáte dost, koukněte co dalšího jsem z této kolekce vytvořila...

Krásné tvoření přeje

8 komentářů:

  1. Nádherná inspirace pro můj "bundle of joy", který oslaví druhé narozeniny v říjnu. Akorát to budu muset zvládnout bez vyřezávací mašinky a objednat další zboží ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych neměla Big Shot, tak bych šla do čtverečků, obdélníčků a vlaječek, to se dá pěkně zvládnout i na řezačce a s nůžkami. Ale bez těch nádherných chipboardů se, Hanko, obávám neobejdete ;-)

      Vymazat
    2. Taky se obávám - to musí pochopit i manžel, však je to pro naše děti :-).

      Vymazat
  2. Dianko rozkošné :-) ty jsi prostě přáníčkový talent :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to úžasně roztomilé... jak přáníčka tak i dekorace! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že se líbí a že jsem se takhle trefila :-)

      Vymazat
  4. Já jsem se už minule nechala inspirovat a mám objednané obě sady. A už se na ně moc těším a teď ještě víc ;-) Díky!

    OdpovědětVymazat