pondělí 3. července 2017

INŠPIRÁCIA... TAGY NA DARČEKY

Dnes by som vám chcela ukázať ďalší z mojich obľúbených spôsobov balenia darčekov - hnedé vrecúško a na ňom pripnutý tag:


Toto balenie je vhodné skôr na drobnejšie darčeky a používam ho hlavne vtedy, keď na vymýšľanie balenia nemám veľa času. Týchto vrecúšok mám doma v zásobe asi 20 a tagy k nim vyrábam priebežne - keď sa mi chce len tak si niečo jednoduché lepiť, keď viem že mám v mesiaci pred sebou pár sviatkov alebo vtedy, keď sa snažím zlikvidovať zbytky rôznych kolekcií. Tento krát som si pripravila štyry, všetky z kolekcií Simple Stories.

Prvý je z kolekcie Let´s Party, je určený pre chlapca a tak ako celá táto kolekcia je hravý a veselý:


Použila som dva malé kúsky papiera, papierové výrezy, kartónovú nálepku a jednu ozdobnú svorku. Pridala som orámovanie čiernou fixkou, pár bielych enamelových bodiek, nálepky Puffy Stars a jednu nálepku od Toma Holtza Small Talks:



Celý tag bol hotový asi za 15 minút, zo spodnej strany je podlepený bielym papierom a na vrecúško som ho pripla malým dreveným štipcom.

Druhý tag je z kolekcie So Fancy:


Vybrala som si kombináciu prevažne béžovej a zlatej farby, okrem častí z kolekcie So Fancy som použila ešte malú zlatú svorku v tvare mašličky a ružové enamelové bodky:



Tretí je z kolekcie Faith:


Oproti ostatným je trocha menšie, snažila som sa o to, aby bolo neutrálne - vhodné pre chlapca aj dievča:



A napokon posledné, pri ktorom som konečne načala novinku Summer Days:


Letné, hravé a svieže (farby a motívy tejto kolekcie sa mi strašne páčia):



Takže balenie na drobné darčeky na leto som vyriešila, už mi ostáva vymyslieť len balenie na tie väčšie darčeky (hlavne august je v našej rodine bohatý na sviatky :) ). A takto vyzerajú všetky spolu:


Prajem krásny deň


7 komentářů:

  1. Takový balíček bych taky chtěla dostat! A už by mi bylo celkem jedno, o najdu uvnitř:-)
    Jednoduchý hnědý sáček v kombinaci se zářivými ozdobami vypadá skvostně!

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím to úplně stejně. Forma zcela vítězí nad obsahem a je to vlastně velmi pozitivní! Asi to zní hrozně akademicky, ale mě se to sem hodi:) Je to krásná inspirace i na letní bojovku o poklad..třeba. .Díky!

    OdpovědětVymazat
  3. To je tááák boží! A skvěle jdou použít i věci, které člověk jen tak někde neupotřebí... Třeba s tou kabelčičkou jsem si lámala hlavu, kam já ji kdy použiju.

    OdpovědětVymazat
  4. ďakujem krásne! ja ich používam už nejaký čas a aj pár vianočných som mala :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera. Taky by se mi líbilo dostávat takto skvěle zabalené dárečky. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  6. krása! ...a taky, když něco takhle vyzdobíte, se bojíte, že to příjemce vyhodí..?:)

    OdpovědětVymazat
  7. ďakujem! toho že to príjemca vyhodí sa nebojím, resp. nad tým nerozmýšľam, mňa to baví robiť a zdobiť, takže čiastočne to robím aj kvôli sebe :))

    OdpovědětVymazat