středa 27. září 2017

INŠPIRÁCIA... LAYOUT "XOXO"

Dneska som tu opäť s ďalšou inšpiráciou na layout. A aby som sa nechválila cudzím perím, musím opäť spomenúť moju obľúbenú Missy Whidden, ktorej stránky sa mi asi nikdy neprestanú páčiť. A prečo ju spomínam??? Pretože som sa ňou nechala zase raz inšpirovať. A tak vám dnes ukážem stránku s názvom XOXO.


Za posledné obdobie som si dala za úlohu používať viac (ako podklad) farebné papiere. Keďže väčšinou siaham po bielej podkladovej štvrťke, ktorých mám veľkú spotrebu. Tentokrát som si vybrala ružový papier od Pink Paislee s malými srdiečkami. A aby nebolo tých farieb na začiatok moc :) vytiahla som skoro zabudnuté biele gesso.


Jednotlivé písmenká XO som si najprv predkreslila na papier a následne vystrihla a ručne vyrezala. Tu som opäť siahla do mojich starších zásob, konkrétne mi poslúžili papiere z kolekcie Bloom od Maggie Holmes. (Aj vám sa stáva, že občas zabudnete čo všetko doma vlastne máte??)


Fotky som použila hneď 3 (nevedela som si vybrať, ktorú použijem) tak sú tam všetky. Upravila som ich v editore Picmonkey - použila som filter Film Stock a sú skoro čierno-biele.


Samotné písmenká XO sú už ozdobou, ale ešte niečo sa mi žiadalo pridať. Využila som vzorované papiere z ktorých som si povystrihovala jednotlivé motívy a tie som následne podlepila 3D páskou.


Ďalšou obľúbenou vecou, ktorú rada používam sú transparentné samolepky a tie nechýbajú ani na tejto stránke. Odporúčam tie od Mambi sú super a krásne doplnia vaše stránky.


Tak to by bola ďalšia stránka inšpirovaná Missy. Snažím sa aby sa stránka vo finále vždy nejak odlišovala od originálu. Snáď sa mi to podarilo. Čo poviete???

Želám Vám krásny deň a teším sa zase na budúce.


6 komentářů:

  1. Ivko, ta stránka je nádherná. Líbila se mi ta od Missy a ta tvoje je taky parádní. Nikdy bych po tak výrazně barevném podkladu nesáhla, ale s gessem je to super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Diiiki moc Didi no ja som s tým trochu bojovala na začiatku :-) tiež sa mi to zdalo dosť výrazné ale nakoniec som spokojná ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Obdivuji jak se Ti skvěle povedlo mít barevný podklad i barevná písmena. Stránka je skvělá! Nápis XOXO se mi hrozně líbí, ale ještě ho nemám tak "pod kůží", abych si troufla ho použít a pak vysvětlit :)) O to víc fandím všem kdo si troufnou;). Jo a ten roztomilý vlaječkový banner...ten chci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička dakujeeem. Sama som bola prekvapená že toľko farieb a nejak mi to nevadí. Skôr mám radšej menej farieb,ale tu sa mi to vyslovene hodilo. A vlajeckovy baner sú priehľadné samolepky od Mambi ;-)

      Vymazat
  4. Dalsia parada! Obdivujem, kolko vies vyuzit na stranke farieb a aj tak to vyzera super! ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani dakujeeem ❤ som rada ze sa stránky páči aj Tebe. Aj keď je určite taká "besna" :-) na Teba 😉 vies ako to myslím

      Vymazat