pondělí 1. dubna 2019

CHALLENGE 04/2019

Vyhlašovat téma nové challenge 1. dubna není asi úplně optimální datum. Snad abyste si nemyslely, že to je jen žert. No není. Myslíme to úplně vážně. A není v tom žádný háček. Pouze ten, který vám prozradíme. ... "ptáci řvou, kytky smrděj a pro samý house není kam plivnout...." cituji známého estrádního umělce. Jeho vize jara je jen o fous jiná než naše:).

Dubnové téma bude tedy skrz naskrz jarní. A květinové. Aby to ale nebylo zas až tak úplně jednoduché, výběr květin bude úzce specifikován. Použijte na svůj projekt jarní cibulovinu. A abychom předešly spekulacím nad tím, co je jarní a co je cibulovina, dáme vám seznam botanických druhů (rodů) ze kterých můžete vybírat. Bude to tedy nejen zábavné, ale i poučné :). A abychom nebyli zas tolik přísní, hranice trochu povolíme a rozšíříme o některá jarní hlíznatá a oddenková kvítka :))

Cibuloviny: narcis (Narcissus), tulipán (Tulipa), šafrán (Crocus), modřenec (Muscari), sněženka (Galanthus), bledule (Leucojum), řebčík (Fritilaria), hyacint (Hyacinthus), česnek (Allium), ladoník (Cammasia), ladoňka (Scilla), puškinie (Puschkinia), snědek (Ornithogalum
Hlíznaté a oddenkaté: koniklec (Pulsatilla), sasanka (Anemone), jaterník (Hepatica), dymnivka (Corydalis), talovín (Eranthis), konvalinka (Convallaria), plicník (Pulmonaria)

"JARNÍ CIBULOVINA"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "JARNÍ CIBULOVINA". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie. 
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 28. dubna 2019 do půlnoci na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 4/2019. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka / scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je dubnová inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA


IVKA

TEREZKA
 
DANIELKA

4 komentáře:

  1. Anicko, ta koniklecova stranka je dokonala. A u Ivky obdivuji siti! A pranicka skvela!

    OdpovědětVymazat
  2. Sialene tazka tema, teda aspon pre mna. Zatial vobec netusim co vytvorit. Snad nieco vytvorim aj ked uz z ubiehajucim casom o tom zacinam pochybovat 🤔

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I pro mě to byla těžká výzva :). Ale to dáš, s originalitou sobě vlastní :)).

      Vymazat