pondělí 22. dubna 2019

INSPIRACE... VELIKONOČNÍ SHAKER

Dlouho jsem nedělala shaker, a tak jsem se v neděli ráno rozhodla jeden spáchat. Protože je duben, nazvala jsem ho jako velikonoční, ale šlo by jen vyměnit nápis a bylo by z něj narozeninové přání :-) Nedělní ráno nebyl úplně nejlepší čas na tvoření, což vlastně i sami uvidíte. Mám z shakeru hroznou radost, ale trochu sama sebe podezřívám, že je to hodně proto, že jsem u jeho tvorby nasekala hodně chyb a přesto se donutila nahrávání nestopnout :-) Všechny chyby jsem ve videu nechala a upozorním na ně, protože mi pak vlastně blesklo hlavou, že i to by mohlo někomu pomoci. Jednak uvidíte, že i já jsem jenom člověk :-) a jednak, že většina chyb jde napravit.


Zvu vás ke sledování mých chyb :-)


Krásný den!


10 komentářů:

  1. Já tě tak ráda sleduji, Terezko! :) Super video a těch chyb tam zas tak moc nevidím ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Opět skvělá práce ! Jste super Terezko !! Šá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji - vždycky mě těší, když se má práce líbí :-*

      Vymazat
  3. Vau, so beautiful shaker. Sequeens and copic colours of rabbit and background match so good! Congrats!
    ----------------------------------------------------
    A day without a scrapbooking is a lost day. - Author Stampiljke

    OdpovědětVymazat
  4. Terezko králík je skvělý!! Chrastidla jsou díky Tobě neuvěřitelně nakažlivá :) A kdyby někdo natáčel moje chyby......úplný PAT a MAT. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani moc díky - fakt jsem to chtěla zabalit už u špatně natištěných maskování ... Hold neděle ráno u mě není úplně nejlepší čas na kreativitu :-D

      Vymazat
    2. Ano,ten králík je opravdu perfektní!! A maskování a shaker......vždy soustředění na 250%...."Co chci aby bylo v popředí?...Kde má být fólie a kde pěnovka, aby.....?".....a pak "Oops, mělo to být obráceně.."..:))

      Vymazat