středa 24. dubna 2019

INŠPIRÁCIA... LAYOUT "DNES"

V jednom z mojich predchádzajúcich príspevkov som vám spomínala, že keď si neviem rady, aký layout vytvorím, väčšinou siahnem po geometrických tvaroch. Ale aby neboli moje stránky len o kruhoch, trojuholníkoch, hexagonoch apod., tak je to potrebné občas doplniť aj niečím iným. V tomto prípade som ako predlohu využila sketch. Ste zvedavé, čo z toho vzniklo? Poďte sa pozrieť.


Po dlhšom čase som si  vybrala fotku, na ktorej som ja, čiže som si scrapla sama seba :-) Ako ste na tom vy? Scrapujete samé seba, alebo máte s tým problém? Ja ani nie :-) Nie že by som bola nejaký "narcis", ale keď sa fotka vydarí, tak prečo nie.  A poslednou dobou sa to priateľovi celkom darí :-) asi to bude tým novým mobilom s foťákom ;-)


Tentokrát som si vybrala kolekciu Auburn Lane od Pink Paislee, farebne sa mi hodila k vybranej fotke a taktiež sketch, podľa ktorého som tvorila, mal predpísanú farebnú paletu, takže mi všetko hralo do karét. Vybrala som si jeden zo vzorovaných papierov, konkrétne tento a trošku si povystrihovala.


Biely podklad a farebné fľaky, bez toho už moje stránky snáď ani nemôžu byť. Opäť je to jedna z tých: za málo peňazí veľa muziky. Vystačila som si s jedným vzorovaným papierom, kovovými šablónami, dreveným výsekom a šijacím strojom.


Šijací stroj bol v tomto prípade nenahraditeľný. Bielu niť som vymenila za čiernu a trošku som sa pohrala s rôznymi motívmi šitia. Tento detail vždy obdivujem na stránkach, tak bol najvyšší čas si to tiež skúsiť. A z výsledkom som bola spokojná. Určite využijem aj nabudúce.


A takto dopadlo moje cca hodinové tvorenie.  Stránka je vo výsledku celkom jednoduchá, nič extra svetoborného som nevymyslela, ale práve ta jednoduchosť sa mi na nej páči.


A aby ste mohli porovnať predlohu s výsledkom, tu je sketch od Lime Citron, podľa ktorého som tvorila. Čo myslíte ako sa mi to podarilo? Ak sa necháte inšpirovať nezabudnite sa svojim výtvorom pochváliť. Už teraz som zvedavá. Budem sa tešiť zase pri ďalšom príspevku.

Užívajte si krásne jarné dni.

6 komentářů:

  1. Ivi, nádherná stránka, krásné barvy a luxusní šití. Opět ukládám. :-))))))

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonala stranka, Ivi!! Tyhle kytky jsou bozi a tys je pouzila bajecne!

    OdpovědětVymazat
  3. Holky diiiki moc. Mam radosť ze sa stránka páči 😉😊

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu parádní stránka :). A díky i za původní sketch :).

    OdpovědětVymazat
  5. No krasna stranka a ta modra barvicka pekne ceou stranku rozzari:-) a o sitiii oooo

    OdpovědětVymazat