středa 3. dubna 2019

INŠPIRÁCIA... VYSTRIHOVAČKY

Ako som spomenula v mojom poslednom článku, momentálne ma veľmi baví vystrihovanie. Je s tým síce trošku práce, ale je to pre mňa relax. A po jarných prianiach s vystrihnutými zelenými listami by som dnes rada predstavila priania kvetinové.


Na toto prianie som rozstrihala papiere od Galeria Papieru - Paradise Apple. Všetky vystrihnuté kvety som si naukladala na biely podklad a lepila som ich na seba pomocou lepidla a 3D koliesok, aby som dosiahla vrstvený 3D efekt. Všetky kvety sú sústredené v ľavom spodnom rohu, oproti nim som už len Keta razítkom napečiatkovala nápis.


Nakoniec som pridala ešte pár kvapiek Glossy Accent a jedného vystrihnutého motýľa.


Ďalšie priania v tomto štýle som spravila z vystrihnutých listov z kolekcie Forest Dreams od Galeria Papieru a vystrihnutých kvetov (myslím, že boli tiež z kolekcie Paradise Apple). Štýl pohľadních je rovnaký ako pri prvej - biely podklad, pečiatka a navrstvené vystrihnuté ozdoby.




Nakoniec mi ostalo ešte pár listov, tak som z nich spravila posledné prianie, kde som listy nalepila na kruh papiera v tvare venca, ktorý som ozdobila troma motýľmi:


Tieto priania sú v podstate dosť jednoduché, najzložitejšou časťou je vystrihovanie. Ale myslím, že stojí za to.

Prajem krásne jarné dni.

4 komentáře:

  1. Dani, to už je poněkolikáté, co tvoříš z papírů, které jsem zcela "neoprávněně" minula pozorností. Jednak se mi moc libi Tvůj "nový styl" a pak se mi líbí ty papíry. Jsou na nich rostliny a kvítka, které jsou domácí a budou mi ladit s jarníma fotkama. A vůbec to nemusí působit vintage....pokud nechceš... SUPER! Moc díky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani to první přání je prostě paráda - moc se mi líbí ta jemnost a smekám před tvou trpělivostí s vystřihování :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem krásne :) to vystrihovanie ma fakt baví takisto ako skúšať rôzne štýly, pretože sa mi páčia takmer všetky - od vintage až po clean and simple, a proste nedokážem ostať len pri jednom :)

    OdpovědětVymazat