sobota 5. června 2021

CHALLENGE 06/2021

Léto je tu. Sladké léto - broskveplameňáci. V červnu konečně chytneme vlnu letních vibrací a na stůl si vyndáme vše v barvě červeného korálu. Odstín Living Coral byl oficiální Pantone barvou pro rok 2019. S oficiální definicí: ..."živoucí a optimistický odstín oranžové se zlatým podtónem"...:). Nebo si to můžeme zjednodušit na oranžovo-růžovou. A pokud ještě budou nějaké pochybnosti, barvu, která bude udávat tón v červnu najdete pod číslem 16 -1546. Spolehlivě.

Při západu slunce si nalijte broskvovou sangriu a naladit se na tu správnou barvu vůbec nebude problém. Heslo nemůže být jiné než ...sladké..., anglicky ...sweet...

Dolce vita!

"LIVING CORAL - PANTONE 16 - 1546"

"SLADKÉ..."



  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PANTONE 16 - 1546 - LIVING CORAL" "SLADKÉ...".. Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do pondělí 28. června 2021 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 06/2021. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou červnové inspirace od našeho design teamu:

TEREZKA

IVKA

DANIELKA

ANIČKA





2 komentáře:

  1. Teda musím napsat, že to přáníčko Terezky je booožíííí ..... jinak paletka úchvatná ....

    OdpovědětVymazat