úterý 28. února 2017

INSPIRACE... K narození holčičky

Na začátku roku vyšly dvě nádherné "miminkovské" kolekce papírů. A já jsem se znovu zamilovala. Do Rock-A-Bye (Carta Bella) i do Lullabye (Pebbles). Jenže, když jsem si je naskládala do košíků (včetně všech doplňků), zjistila jsem, že by moje peněženka byla lehčí o sumu ve výši kvalitní značkové kabelky... A tak jsem se rozhodla, že jestli si je chci vážně zasloužit, musím zlikvidovat starší nasyslené kolekce a dokázat, že to s tím tvořením pro miminka myslím opravdu vážně... :-)



K ruce jsem si vzala kolekci It's a Girl (Carta Bella) a k tomu arch samolepek z té samé kolekce. Za jediný večer mi pod rukama vzniklo hned 6 přáníček (!). Na moje poměry je to neuvěřitelný výkon, takže je vidět, že motivace byla vskutku velká... :-)



Kromě samolepek, z nichž některé jsem podlepila 3D pěnovými čtverečky - to je můj oblíbený způsob, jak si z nich vyrobit takové skoro "chipboardy" - jsem k ruce měla už jen pár kartonových výseků. A docela mě bavilo si s tímhle poměrně omezeným množstvím materiálu poradit.



První přáníčko je "personalizované", protože mojí kamarádce se narodila malá Barborka. Rodiny jsem se tajně vyptala na přesné údaje narození a připravila dovnitř přání závěsnou kytičku vyřezanou na Big Shotu

Uvnitř byl nakonec samozřejmě také text, který jsem ale dopsala a vlepila až o pár dní později, protože jsem čekala, až vymyslím něco opravdu originálního. Snažím se prostě, aby všechna miminka mých přátel dostaly svoje vlastní věnování... ;-)



Další přáníčka už nejsou pro nikoho konkrétního, důvod tohoto masového tvoření už jsem zmínila v začátku, i tak jsem si ale tvoření užila a jak už jsem také psala, testovala jsem, kolik toho dokážu vytvořit s jednou kolekcí papírů a archem samolepek... A nebýt notně po půlnoci, bylo by jich možná ještě víc, každopádně, je vždycky dobré přestat včas, dřív než začnou vznikat "projekty pro projekty".

Pojďte se na mou sbírku podívat v následující galerii :-)

Ovečkové





Clean&Simple zajda





S bodíčkem





S méďou




Kačenkové





Tak teď ještě "zlikvidovat" klučičí zásoby a můžu zase nakupovat! Doufám jen, že mi za tu snahu necháte v e-shopu aspoň jednu sadu papírů... ;-)

S láskou,

7 komentářů:

  1. Dianka úplná paraaaada.Jedno krajsie ako druhe pekne si preriedila zásoby.Si ma inšpirovala akurat musim pockat kym dorazi ta detská kolekcia ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. nádherné priania, naozaj to s tými detskými kolekciami vieš dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty jo, to je naaaarez!!! hotovo, zaslouzeno, muzes jit nakupovat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Dianko, nádherná přání! Visačka uvnitř je moc roztomilý detail.
    Na miminkovská přání seš prostě nejlepší!!! <3

    OdpovědětVymazat