pondělí 16. října 2017

CHALLENGE INŠPIRÁCIA... JESENNÉ PRIANIE

Dnes som si pripravila inšpiráciu pre challenge vyhlásenú tento mesiac v podobe darčekovej sady - priania a darčekového obalu na čokoládu:


Ako základ na prianie som si vybrala kraft štvorcové prianie, na krabičku som použila kraft papier (návod na poskladanie krabičky som napísala v tomto článku). Okraje priania aj krabičky som po okrajoch nafarbila tupovaním hnedou farbou na pečiatky. Na prianie aj krabičku som zlatým práškom naembosovala pečiatku "Gratulujeme":



Prianie aj krabičku som jemne pofŕkala zlatou akrylovou farbou a nechala usušiť. Na biely papier som obkreslila makety listov a vystrihla. Všetky listy som nafarbila sprejmi Lindy´s Stamp Gang v odtieňoch zelenej, červenej, oranžovej, hnedej a zlatej. Po okrajoch som ich po usušení jemne nafarbila akrylovou farbou so zlatými trblietkami. Listy som zviazala špagátikom a prilepila na prianie a krabičku:




Nakoniec som okolo listov nalepila niekoľko zlatých samolepiacich kamienkov. A takto vyzerajú spolu - jesenná sada priania a darčekovej krabičky:



Teším sa na vaše krásne výtvory, ktoré pošlete do challenge! Prajem krásny deň!


3 komentáře:

  1. Danielko, nádhera! Ty listy jsou úžasné...na první pohled jsem myslela, že jsou opravdové. :-) S kraftovým základem jim to moc sluší. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dani, listy jsou překrásné! A celá sada nemá chybu <3

    OdpovědětVymazat