čtvrtek 2. dubna 2015

Inspirace... Narozeninové přání

Na dnes som si pre vás pripravila pre zmenu prianie narodeninové. Kritéria boli jasné: pre 17-ročnú veselú, bláznivú slečnu, ktorá miluje módu a ružovú... Moje rozhodnutie pre výber papiera bolo teda okamžité a jednoznačné - Bella Rouge od Pink Paislee... táto kolekcia je celá pre-ružovelá a objavujú sa v nej úžasné prvky - jednorožce, diamanty, srdiečka, krížiky... (naskladníme během dnešního dne, kontrolujte novinky :D)


Papier som po okrajoch ostrapkala a dozdobila pár stehmi zo šijacieho stroja. Do stredu som naniesla biele gesso a poprskala som ho červenou a bielou farbou. 


Na nápis Happy Birthday som použila razítko a pomocou bieleho embossovacieho prášku vytvorila plastické písmo. A ostatné vidíte sami :) Nakoniec som nezabudla ani na ligotavé flitre, ktoré sú momentálne mojou obľúbenou dekoráciou :) No jo, tiež som len bláznivá slečna (i keď dávno nie násťročná) a trblietky jednoducho musia byť! :)

Majte krásny jarný deň a prídite aj nabudúce...
 

11 komentářů:

  1. Deny, to je nádherné přání! Já tedy nejvíc obdivuju detail tvořený dvěma sladěnými květinovými kolečky!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné! Přesně podle mého gusta :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké, něžné tak akorát.

    OdpovědětVymazat
  4. Deny každé tvoje přání je malý zázrak !! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě teda fascinuje ta lehkost Deniny tvorby....máznout gesso, prsknout kapky toho správného odstínu barvy, gáza, provázek, ..a pak už jen čučím na další nádherné přání. V každém je nějaký nový zajímavý detail, nápad. A působí na mě tak "bez kompromisů", dotažené a konzistentní :))) Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička, ďakujem za krásny komentár.. veľmi si ho vážim a mám z neho radosť! :)

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat