neděle 26. dubna 2015

Kurz cardmakingu #2 od Pretty Papers v Praze

Ve čtvrtek v Praze proběhl můj druhý kurz "přáníčkování" pod záštitou Pretty Papers. A tak jako ten první, i tenhle byl jednoduše parádní!


I tentokrát se dámy lačné scrapbookingu sešly v Atelieru K1 na pražských Vinohradech. Sedm statečných (a já) plně obsadilo pracovní stůl a po stručném teoretickém úvodu pro ty, které svět papíru teprve objevují, jsme se pustily do práce.


Úplné začátečnice byly chvilku rozpačité ze všech těch scrapbookových technik a ještě větší spousty materiálu. Ale s pomocí mou a těch pokročilejších se brzo osmělily a pod rukama jim začaly vznikat jejich první výtvory.


Opět jsme tvořily přáníčko na motivy, to aby si každá účastnice odnesla domů minimálně jeden kousek. Protože samy víte, že inspirace pro začátek není nikdy dost. 



Dámy stříhaly, řezaly, lepily, "bigshotovaly" a "distressovaly" , prostě tvořily jako o život. A protože ženy jsou multifunkční, dokázaly jsme během práce ještě probrat všechno možné (a i to nemožné). No, prostě legrace byla od začátku až do konce :-)


Jak se večer chýlil ke svému závěru, začala se rýsovat první hotová přáníčka - jedno hezčí než druhé. A tak jsem se v duchu začala loučit s kariérou lektorky, neb tyhle dámy by mě mohly od minuty vystřídat. :-) Však se podívejte samy!


Bohužel, i tenhle kurz úderem deváté hodiny skončil, ale ten příjemný pocit z dobře odvedené práce ve mě pořád je. A doufám, že s podobně to měly i všechny účastnice. A jestli se mi podařilo je nadchnout pro papírový svět? Já myslím, že ano. Důkazem budiž obrázek, který mi další den došel SMSkou s komentářem: "V Rakovníku nejsou úplně obchody se scrapbookovým materiálem, ale pro začátek tohle..."



A to je proč to dělám! Aby nás bylo víc! 
Už teď se těším na příště. Třeba zrovna i s vámi!

2 komentáře:

  1. Dianko záslužná činnost !! :-) Moc hezká přáníčka !! .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Markét :-) Čím víc nás bude, tím líp! :-)

      Vymazat