úterý 29. prosince 2015

ZAUJALO NÁS... ÚLOVKY Z PINTERESTU

I přesto, že je po Vánocích, my dnes budeme odměňovat. To proto, že se na naší pinterestové nástěnce "Inspirováno Pretty Papers" urodilo zase spoustu krásné inspirace. A tak by bylo téměř trestuhodné, nechat Vaše úžasné příspěvky proběhnout bez povšimnutí... :-)


Nástěnka slouží ke sdílení vašich projektů inspirovaných návody na našem blogu nebo vyrobených z materiálů zakoupených v našem e-shopu www.prettypapers.cz. Pokud chcete na nástěnku přidat fotku, je potřeba nás kontaktovat a požádat o pozvánku. Buď přímo zprávou na Pinterestu, nebo emailem na info@prettypapers.cz. Z nahraných pinů čas od času vybereme ty nej a odměníme je poukazem na nákup u Pretty Papers. Tak jako dnes...

V jednoduchosti je krása a my navíc milujeme Simple Stories, takže Janka S. nám tentokrát svým vánočním kouskem vyloženě kápla do noty. Přáníčko z poslední vánoční kolekce dostává jednohlasné "ano".


Jak je někde razítko od Penny Black, tak to my taky zbystříme. Jana Locker si svoje vánoční ježečky vypiplala do posledního detailu, a to si zaslouží odměnu.


A do třetice všeho dobrého a scrapového se nám líbí zlatá klasika od Marie M. Kombinace embossovaného pozadí a nádherných výseků z Big Shotu dopadla na tomhle přáníčku na jedničku.


Milé dámy, opět díky za vaši snahu a čas strávený "pinováním" a emailem posílám slevový kód v hodnotě 100 Kč pro nákup na www.prettypapers.cz. Zároveň se moc těším na další a další fotky a příště tu bude třeba zrovna právě "ten váš" projekt :-)

5 komentářů:

  1. Juchůůůůůů! Juchů, jupí, tralala.... DĚKUJI! A gratulace ostatním dámám! A všem zdraví, šikovné ruce a fůru nápadů v novém roce!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji, mám velkou radost!!!
    A také i já ostatním gratuluji a všem přeji vše nejlepší do nového roku.

    OdpovědětVymazat
  3. Všem moc gratuluji - krásné práce. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  4. Martinky obálka a přání. Naprosto senzační. Moc se mi líbí výběr. 👍

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pekne dakujem za takyto krasny start do Noveho roku a tesim sa, ze moja pohladnica zaujala! Janka S. :)

    OdpovědětVymazat