úterý 8. března 2016

INSPIRACE... Jedna kolekce, šest přáníček

Vždycky jsem si přála vzít nějakou kolekci a spotřebovat jí do posledního kousíčku. Udělat z ní PL stránky, přáníčka, a to vše bez použití jiných papírů a ozdob. Nakoupit prostě jednu komplet sadu a vyhodit na konci jen plastový obal. Takový scrapbooking pro chudé. Nebo pro ekology :-) Tohle přání jsem si splnila minulý týden s kolekcí Carpe Diem od Simple Stories a nemohla jsem si to samozřejmě nechat pro sebe. Pojďte se podívat se mnou na tu přáníčkovou nadílku.


Můj problém s tímhle typem tvoření dlouhodobě tkví v tom, že nejsem "manufaktruní" typ. Já prostě neumím vyprodukovat za večer 10 přáníček, ani stejných, natož jiných. Často i to jedno musí tak nějak "uzrát", a tak mám po podlaze porozkládané projekty v nejrůznějších stádiích. Tentokrát jsem si ale řekla POJĎ, ať to dopadne, jak to dopadne, tuhle kolekci prostě zlikviduješ.



A já už přestanu psát, protože mnohem lepší bude, když se budete dívat. Pod každým přáníčkem navíc najdete seznam použitého materiálu, které jsem použila kromě kolekce Carpe Diem. A není ho moc. To abyste mi vážně věřili, že tohle vše je možné si doma vyrobit jen s dobře zvolenou sadou, která vám sedne... Zkusíte to taky?



NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: razítko Avery Elle, černý inkoust Archival, bílé gesso, enamelové tečky




NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: razítko Averry Elle, černý inkoust Archival, šablona Rayher pro BS



NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: pergamenový papír



NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: razítko Averry Elle, embossovací inkoust VersaMark, bílý embossovací prášek, horkovzdušná pisole


NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: nic, celé přáníčko je vytvořené z kolekce Carpe Diem


NAVÍC BUDETE POTŘEBOVAT: razítko Averry Elle, černý inkoust Archival

Tímto děkuji Simple Stories, že si Carpe Diem nenechali pouze jako kolekci pro diáře a mysleli i na nás ostatní. A protože na přáníčka samozřejmě nepadla celá sada, můžete se v pátek těšit na Carpe Diem Project Life stránky.

Užívejte dne!

17 komentářů:

  1. Moc pěkné, nejvíc mě babí to psí přání a super nápad s ozdobením i uvnitř.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ty nálepky jsou super! Hned jak jsem je viděla, bylo jasno... Už se těším až ho dám nějaké psí fanynce :D

      Vymazat
  2. Dianko, ta přáníčka jsou nádherná!!! Parádní inspirace. A já právě manufakturní typ jsem :-) Když už přání vymyslím, je mi líto udělat ho jen jednou. Co kdybych ho náhodou prodala nebo někomu poslala? :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně je to efektivnější a já to VÍM! :D Ale prostě s tím nic nenadělám :D

      Vymazat
    2. Taky by mě nebavilo dělat stejné přání dvakrát a už s tím nebojuju :). Skvělá inspirace, přání jsou super! Zatím se mi podařilo zlikvidovat celou kolekci jen jednou a to už je dávno - byla to TAKE A HIKE od Simple Stories a rozstříhala jsem ji na cimpr campr. Carpe Diem je fantastická, k Tvým díkům se ráda připojuji... Anička

      Vymazat
  3. Dianko, ty prostě vždycky překvapíš... jsou parádní! Těším se moc na stránky!

    OdpovědětVymazat
  4. Wauuuuuuuuu, nemám slov - to je náááádhera. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  5. Dianko to je pecka !!! Tohle neskutečně obdivuju :-)
    A navíc, já ti teda vůbec nevěřím ! Mám pocit, že přáníčka ti jdou od ruky raz dva a s neskutečným množstvím nápadů :-) Kdybys viděla, jak tvořím přání já, tak to je teprve porod a utrpení :-))))

    OdpovědětVymazat
  6. Boze ty kytickove jsou uzasneee..a to s temi brylickami...achh...

    OdpovědětVymazat
  7. Parádička! Moc krásná přáníčka.

    OdpovědětVymazat
  8. Týjo, to jsem moc ráda, že se Vám líbí, však už jsou taky skoro všechny rozdaný :-) Budu se těšit, jak s kolekcí naložíte vy - však víte, kde najít PP Pinterest :D

    https://cz.pinterest.com/prettypaperscz/inspirov%C3%A1no-pretty-papers/

    OdpovědětVymazat
  9. Super napad a krasne prevedenie :-)

    OdpovědětVymazat