čtvrtek 17. listopadu 2016

INSPIRACE... ŠÍLENSTVÍ JMÉNEM MY FAVORITE THINGS

Dnes mi dorazil balíček od Didi plný produktů od jedné z mých nejoblíbenějších značek - My Favorite Things. Tuto značku přímo miluji. Má skvělé nápady, sady se dají kombinovat a jejich tématická razítka jsou prostě fantastická. A nebyla bych to já, abych se hned nevrhla na testování :-) Neuvěřitelně jsem si to užila a pro vás mám inspiraci, co všechno se dá s jejich geniálními pomůckami dělat ...


Tento příspěvek bude tak trochu odlišný od těch, na které jste ode mne zvyklé. Nenajdete zde konkrétní postup. Za to se určitě můžete inspirovat, protože vám představím 3 přání a 3 druhy visaček na dárky. Vše samozřejmě pod hlavičkou My Favourite Things :-)

Pojďme na první sadu razítek a tou je Jingle All the Way - přímo parádní Santové vybízí k vánočnímu tvoření. V hlavě jsem měla přání, které by vypadalo jako pokoj s oknem. Za oknem se rozednívá, všude sníh a mráz ... uvnitř naděluje Santa se svým sobem a překvapí ho malá holčička ... Kromě zmíněné sady razítek MFT se šablonami jsem použila vyřezávací šablonu stromů od stejné značky Tree Lines,  Copic Markers, šablonu od KETA, Distress Inks a nápis od KETA.
A tady je přání ...



Na Vánoce vždy dělám svoje visačky na dárky, a tak mi to nedalo a použila jsem tato razítka ještě jednou. Kromě razítek jsem si k ruce vzala i skvělé vyřezávací šablony visaček od MFT Stitched Tag Stax, Copic Markers a 3D sníh ...



Santovská sada přání a visaček ...


Další sadou razítek MFT se šablonami, které jsem v balíčku našla, jsou parádní srnky Deer Friends. Do těch jsem se naprosto zamilovala. Jsou jemné, a přitom na papíře efektní. Dají se s nimi vytvářet nejrůznější scény. Sada obsahuje jak plná razítka srnek, tak ta obrysová a navíc díky parůžkům jdou ze srnek udělat i jeleni :-)

Já jsem se rozhodla udělat poměrně jednoduchou scénu se sněhovou závějí , v pozadí stromky z nichž jeden je ozdobený a dva jeleni se srnkou. Pro jeleny jsem vybrala hnědý DYE inkoust. Chtěla jsem, aby srnka vyčnívala, a tak jsem ji natiskla obrysovým razítkem na hnědý "craft" papír a celou přetřela Wink of Stella.



Ani u této sady jsem nezapomněla na visačky. Tady jsem si vzala k ruce trochu zaprášený a opomíjený Fuse Tool ...



A takto vypadá celá "srnčí" sada pohromadě ...


A poslední, co jsem z balíčku od Didi vytáhla, byla parádní razítka ježků  Happy Hedgehogs. Nejde se do nich nezamilovat a přesto, že to není vyloženě vánoční sada, udělala jsem vánoční přání. Měla jsem jasnou představu zasněženého lesa plného ježků :-) Vím, že ve skutečnosti by byli ježci chudáci, ale posuďte sami ...

Kromě razítek MFT, jsem použila již výše zmiňované vyřezávací šablony na sněhové závěje, Copic Markers, Distress Inks, 3D sníh a Glossy Accent.



A nakonec "ježčí" visačky ...



Takto vypadá přání a visačky s ježky pěkně pohromadě ...


Jsem ráda, že jsem vám mohla představit nové produkty od MFT, protože by určitě neměl alespoň nějaký exemplář z nich nikomu uniknout :-)

A jaké produkty od MFT máte rádi vy? Těším se na inspiraci na našem Pinterestu.

Krásný den!

22 komentářů:

  1. Všechna přání jsou úchvatná! A ty visacky se zatavenými glitry jsou úplně boží!!! ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Terezkóóó, já z Tebe prostě omdlím!!! Přála bych si někdy, alespoň jednou ve svém životě, vyrobit přání jako ty. Asi to není o tom, že bych to neuměla (vymyslet teda asi ne, zkopírovat by to šlo :D), ale já NEDOKÁŽU strávit nad přáníčkem tak dlouhou dobu, jakou si myslím, že je nad takovými skvosty potřeba strávit. Opravdu klobouk dolů :-) Paráda!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Terezko, úplně jsi mi vyrazila dech! Nejhezčí z těchto dílek vybrat nejde, protože jsou všechny absolutně super! A ty visačky ... aaaach! Já jsem zatím razítkům odolala, protože nikdy nebudu tak vybarvovat jako Ty, ale dlouho jsem koukala na srnečky ... nicméně teď vím, že bych je potřebovala všechny ... ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Je to opravdu moc krásné. Prostě nemám slov! Ježečci jsou naprosto roztomilí a už si neumím představit zasněžený les bez těchto sladkých ježků. 😊

    OdpovědětVymazat
  5. Terezka tak to je krááása. Nemám slov. Jedno lepšie ako druhé. Nevedela by som si vybrať, ale určite by urobilo radosť každé jedno :) ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ani sa nemusím pozerat kto je podpísaný lebo Terezkin rukopis je nezamenitelny a nenapodobitelny
    To je ne-nor-mal-ne krááásne ! Mňa dostali visačky Santa a srnečky ale všetkovšetučko je nádherné.
    Přáníčka sú z kategorie "toto nie je nič pre mňa" ale asi to fakt raz vyskúšam, big shot som si už objednala :-) Terezka si hviezda 👍

    OdpovědětVymazat
  7. Terezko co víc ještě psát ! Máš to dokonalé ! Propadla jsme též kouzlu zvířátkových razítek :-) asi to bude věkem nebo co :-))
    Každopádně bych si moc přála jít k tobě na přáníčkový kurz !!!

    OdpovědětVymazat
  8. To nejsou přáníčka, ale úžasné malé příběhy:). Normálně jsem se dojala....třeba nad tím malinkým vykuleným ježečkem co asi poprvé v životě vidí sníh :) a ta srnečková "kolekce" je zase naprosto luxusně elegantní......Terezko, je tě v té bance fakt škoda, ne?:))A na kurz chci taky!!:) A.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem tady poprvé a upřímně - sbírám čelist ze stolu. Úžasné nápady a precizní provedení = kouzelné. Určitě se nechám inspirovat.

    OdpovědětVymazat
  10. Tuze pěkné počteníčko i pokoukáníčko,bravo!

    OdpovědětVymazat
  11. Neuvěřitelné! Moc povedené!! astala

    OdpovědětVymazat
  12. Terezko, to je nadhera velika!!! a ty flitrove visacky jsou TOP!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani díky, byla s nimi hrozná piplačka, ale někdy se vyplatí oprášit dlouho nepoužité pomůcky...

      Vymazat
  13. Nádherné úplně všechno ... a srnečková kolekce mě dostala, hlavně se zatavenými visačkami, to je pecka. Prostě úúúúúžasné .....

    OdpovědětVymazat