úterý 1. listopadu 2016

INŠPIRÁCIA... HNEDÝ KRAFT PAPIER

Ako ste si už možno všimli, pri tvorbe prianí mám rada štýl romantický, jemné papiere, čipku a kvety. Ale na druhej strane mám naozaj veľmi rada hnedý kraft papier - či už na priania, krabičky, obálky alebo taštičky. Keď pracujem s týmto papierom, mám rada jednoduché zdobenie a úplne top je pre mňa jeho farebné spojenie s bielou a béžovou farbou.


Preto som vytvorila pár inšpirácií, čo všetko sa dá z tohto papiera vytvoriť. Pracovala som s papierom Krafty Premium Cardstock od Core´ Dinations. Ako prvé som vytvorila malé jednoduché priania v rozmere 10 x 10 cm, kde jedinou ozdobou je pečiatka a biely embosovací prášok, zopár drobných fŕkancov bielou farbou a biele gélové pero:


Vytvorila som z neho aj pár svadobných prianí, opäť som použila pečiatky - ornamenty a biely embossovací prášok, ale pridala som aj bielu čipku. Na jednom prianí je ešte ozdobou biely kvet, na druhom je to vystrihnutý motýľ vytvorený pečiatkou a bielym embossovacím práškom na vellum:



Skúsila som aj trochu bohatšie zdobenie s jutovinou, kartónovými výrezmi, bielymi tekutými enamelkami a opäť bielym embossingom:



Keďže tento papier je dosť pevný, dá sa z neho spraviť aj jednoduchý šitý notes. Ja som svoj opäť ozdobila iba bielym embossingom a ľanovým špagátom:




Na záver ešte vznikla jedna drobná darčeková taštička - na jeseň oslavuje narodeniny niekoľko mojich kamarátiek a darčeková taštička sa vždy zíde:


A aj keď vianoce sú tu až o mesiac, viem, že ten čas ubehne ako voda, tak by som rada ukázala, ako krásne sa dá tento papier použiť na vianočné prianie, darčekovú krabičku alebo obálku:





Prajem krásny deň

2 komentáře:

  1. Danielka, super! Kraft je úžasný a v spojení s bielou ... aaaach! Aj moja minimalistická časť by si vybrala a o tej romantickej (schovanej hlboko) ani nehovorím ... (škoda, že neviem na klávesnici vykúzliť srdiečko) ;-)

    OdpovědětVymazat