čtvrtek 19. ledna 2017

VIDEO TUTORIÁL... VLOČKOVÁ PŘÁNÍ

Vždy, když s doma zrovna bojujeme s virózami, a času na tvoření je jen poskrovnu, odsouvám svoji rozsáhlou Mixed Media výbavu se všemi pastami a ozdobami stranou a tvořím HLAVNĚ RYCHLE! Kupodivu pod tlakem resty ubývají mnohem rychleji :-)
V lednu jsem nutně potřebovala pár narozeninových přání pro pány - srdíčka a kytičky tak šly rovnou stranou! Konečně jsem vybalila malé platíčko s razítky vloček (jeden z nejlepších úlovků z podzimního libereckého Scrapráje) a pár barevně sladěných polštářků s dye inky (které jsem samozřejmě nutně musela mít po Terezčině loňském obsáhlém seriálu o Misti).


S mini razítky vloček jsem nejprve natiskla vlastní vzory papírů.
První z nich jsem rozřezala na pásky a ty pak následně podlepila černou čtvrtkou. Podobná přání jsem vyráběla už loni, papír jsem však tenkrát barvila akvarelovými barvami (v dubnovém článku "Duhová přání")


U druhého papíru jsem šablonou v Big Shotu vyřízla jednoduchou vločku. Stejnou vločku jsem vyřízla i z barevné pěnovky, a pak vše opět slepila dohromady, aby vzory na papíru navazovaly.


 Díky podlepení pěnovkou vznikl jemný, ale zajímavý detail.


Po těchto dvou přáních už padly všechny moje zábrany a já milovník mixed media a všemožných zdobení jsem se pustila do tzv. "one layer card", tedy jednovrstvého přání!!


Aby toho nebylo nakonec přece jenom příliš, otevřela jsem šuplík s barvami a pro uhájení Mixed Media cti jsem na závěr použila tři kalíšky akvarelových barviček. I když i poslední přání je opět tvořeno na jedné jediné čtvrtce!


Celý postup jsem zdokumentovala na videu. Moje loňské předsevzetí, že konečně zkusím natočit i video, jsem splnila až v prosinci. Ale letos se polepším a pokusím se je přidávat častěji :-)


Krásný den!

PS: Nebojte se letos pustit do nových věcí. Já byla příjemně překvapená...

4 komentáře: