pondělí 6. února 2017

INŠPIRÁCIA... LAYOUT MOJE DIEVČA

Kolekcia Cute Girl od Crate Paper je jedna z tých kolekcií, ktorá je plná roztomilých maličkostí a hravých dizajnov. Keď som ju doma vybaľovala, asistovala mi moja Alica a po dlhom "jeeeeeej" sa odo mňa okamžite pokúsila vydrankať asi polovicu ozdôb a nálepiek :) Nedala som sa, povedala som že najskôr musí počkať, čo použijem, a potom určite z nej niečo dostane :) Spravila som z nej layout, na ktorom je - ako inak - vysmiata Alica:


Základom je biely papier, a keďže fotka je tentokrát čierno-biela, z kolekcie som si vybrala iba svetlé papiere v pastelových odtieňoch. Keď som si pripravila základné vrstvenie pod fotku, začala som sa hrať s doplnkami - papierovými výrezmi a nálepkami:


A keďže momentálne ešte stále milujem zlaté doplnky na stránku, a v nálepkách Cute Girl zlaté sú, s radosťou som konečne použila zlatú papierovú krajku od American Crafts Holiday Gold Doily:


Ako nápis som použila zlaté penové písmenká od American Crafts - Amy Tangerine Grace, ktoré mi tiež pekne ladili zlatou farbou. Nakoniec som ešte celú stránku jemne ozdobila flitrami:



Na spodnú aj vrchnú časť stránky som dala malé zdobenie z papierov, nálepiek, flitrov a malej spinky - zlatej mašle:



Hotová stránka vyzerá takto - svetlá, vzdušná, hravá, dievčenská:


Prajem krásny deň

3 komentáře: