středa 8. února 2017

VIDEO TUTORIÁL... VALENTÝNKA S DISTRESS INKOUSTY

Distress inkousty od Rangeru jsou prostě nepřekonatelné! Pár kousků má v šuplíku určitě každá pořádná scrap-žena. (Ty, co už scrapují nějaký ten pátek, nejspíš i pár desítek kousků 😊).
Já na ně nedám dopustit, hlavně po tom, co se jejich barevná paleta za poslední dva roky rozrostla o spoustu svěžích odstínů.

Na lednové výstavě Creativation Tim Holtz představil jejich novou řadu - Distress Oxide Inks. U nich slibuje prakticky identické vlastnosti jako u starých dobrých "distressek" (tedy hlavně, jak parádně se nanášejí, mísí a reagují s vodou) a navíc dostaly zajímavý sametově křídový finiš.  Myslím, že pro Ranger jde nepochybně o trhák roku a obávám se, že i moje peněženka, až se objeví u nás, asi zapláče...
No ale dnes tu vůbec nechci dělat promo novým inkoustům, ale ukázat Vám jednoduchý návod na přání k Valentýnu. Hlavní roli hrají samozřejmě Distress Inky.

  
Pardon! Ještě si neodpustím jeden můj TIP!!!

Loni jsem si u Didi koupila konečně i krabičku na mini varianty inkoustů a také kulaté aplikátory. Těm jsem dlouze předlouze odolávala. Měla jsem doma starší obdélníkový a k němu spoustu netknutých pěnových polštářků. S kulatými aplikátory se pracuje o mnoho komfortněji! A protože mi těch obdélníkových podušek bylo líto, vyřízla jsem si z nich na Big Shotu kulatou šablonou kolečka a vesele s nimi funguji dál!


No a teď už opravdu k přáníčku.
Držela jsem se tradičních valentýnských barev - převládá hlavně červená a růžová - a přidala k nim modrou a fialovou. Mému muži jinak růžová přání během roku nedávám, tak ať má růžovku aspoň k Valentýnu.




Pár srdíček přišlo i dovnitř přání.


A ještě krátké video s postupem:


Přeji všem krásného Valentýna!

5 komentářů:

  1. No to je krasne!! @ pritom jednoduche, to bych mohla barveni zvladnout I ja :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu, v rychlosti jsem viděla už včera, a líbilo se mi moc, ale dnes jsem konečně měla čas podívat se i na video a je ta jednoduchost a krása mi vyrazily dech! Jsem v pokušení vytvořit Valentýnku .. ;-) A obdivuji Vás, děvčata, že jste se pustily do videí! Super!

    OdpovědětVymazat
  3. Jitunko, krásné přáníčko i video. Ono to vypadá jednoduše, ale musí se to umět. :-) Moc se povedlo.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné přání i video. Ono to vypadá jednoduše, ale jak psala Milena, musí se to umět.

    OdpovědětVymazat
  5. Jitko to je perfektní !
    Tak jedoduché napohled, ale věřím, že vymyslet a zpracovat to až tak jednoduché nebylo, nebo pro mě určitě ne :-) paráda !!!

    OdpovědětVymazat