pondělí 13. února 2017

VIDEOTUTORIAL... NETRADIČNÍ VALENTÝNSKÁ PŘÁNÍ 4

Tentokrát jsem si pro vás připravila netradiční zamilované přání, kde snad jediným tradičním motivem je srdíčko 😊. Použila jsem netradiční nápisy, netradiční razítka, netradiční barvy - zkrátka vše je trochu jinak ... A navíc jsem pro vás natočila další video 😊


Pomůcky:
Bílý papír (gramáž nad 200g)
Sada razítek MFT Circle Scribble Flowers
Černý inkoust Versafine Onyx
hrkací oči

Na výrobu těchto přání jsou použila sadu razítek květin od MFT a udělala z nich ptáčky (umím si je představit i z této sady razítek od MFT). Jo, při troše fantazie můžete se svými pomůckami udělat úplně něco jiného 😊. Nebudu se tady rozepisovat o postupu - ten uvidíte ve videu. Ještě předtím tu pro vás ale mám několik fotek detailů ...
Nápisy jsem tentokrát nerazítkovala. Vytiskla jsem je na papír na tiskárně - našla jsem si citáty o lásce, které se mi líbí a použila je pod hlavní nápis. Co mám na této "technice" ráda, je také ten mix stylů písma.

První je od Goetheho ...


... a druhý od Amiela.


Tady je pár detailů "květinových" ptáčků. Mašličky pak pochází ze sady razítek MFT Ewe are the best. Parádně by šli také využít cylindr a mašle ze sady Lawn Fawn Snow Cool. Používala jsem inkoust Versafine Onyx Black, protože mám ráda jeho černočernou barvu - žádný jiný důvod jsem neměla. Doporučit mohu také černý inkoust od Hero Arts.



Hotová přání pak vypadají takto ... Na srdíčka jsem použila starou sadu s valentýnskou tématikou od Simon Says Stamp, ale určitě by šlo využít razítko od Neat @ Tangled :-) A jako základ přání mám čtvrtku vyšší gramáže v pískové barvě (co dům dá) ... parádně by ale vypadala tato Craft čtvrtka. Hrkací oči jsem lepila pomocí Multi Medium Matte od Ranger a dokreslovala černým popisovačem Memento.



A tady už máte slíbené video :-)


Jak vždy říkám, stačí představivost! Mějte všichni krásný den!

9 komentářů:

  1. Terezka, waw...super nápad s tými kvietkami! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Terezka úplná paraaada. Toto by ma vobec nenapadlo,musim potrenovat svoju predstavivosť ;-) super inspiracia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, kdyz mrknu na tve layouty, myslim, ze nedostatkem predstavivosti netrpis 😀

      Vymazat
  3. Úplne super!
    Vtáčkovia a vôbec celé prevedenie - jednoducho rozkošné....ňuňu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Terezko nemám slov - ostatně jako pokaždé ! :-)
    A opakuji se stále dokola, prostě vždycky je to o tom nápadu a tenhle je prostě dokonalý. O tvém perfektním zpracování ani nemluvím :-)

    OdpovědětVymazat