středa 22. března 2017

VIDEO TUTORIAL... PERSONALIZOVANÁ PŘÁNÍ

Nedávno mi od Didi přišla "pizza krabička", jak jim říkám, a v ní perfektní craft papíry. Hned jsem věděla, že z nich musím něco vytvořit! Zároveň jsem také na youtube viděla příspěvek od Christine Werner, která pomocí razítek vytvářela personalizovaná přání. Tj. takzvaně přání na míru. No a když se tyhle dvě věci v mé hlavě spojily, přišel nápad na vlastní personalizovaná přání pro mou rodinu.


Pomůcky:
bílý embossovací prášek
ozdoby

Natočila jsem pro vás video, takže postup příliš vysvětlovat nebudu, pouze se zastavím u nápisů, které jsem na přáních použila, a použitých odstínech Distress inkoustů. Nápisy jsem si natiskla na craft čtvrtku na počítači tak, že jsem nejprve vybrala citát a poté doplnila pro koho přání je. Nakonec jsem naembossovala název měsíce.
Na modrém přání jsou použity Distress inkousty v odstínech - Broken China, Mermaid Lagoon a Chipped Saphire.



Na žlutém přání jsou použity Distress inkousty v odstínech - Squezzed Lemonade, Fossilized Amber a Curved Pumpkin.



Na zeleném přání jsou použity Distress inkousty v odstínech - Twisted Citron, Cracked Pistachio, Moved Lawn a Forest Moss.



Na fialovém přání jsou použity Distress inkousty v odstínech - Picked Raspberry, Vilted Violet a Seedless Preserves.



A teď už to slíbené video:


Krásný den všem!

9 komentářů:

  1. Super! Craft je bezva, ale doteď jsem měla pocit, že se k němu hodí jen bílá a růžová. Už ten pocit nemám. Přání vypadají senzačně jak dohromady, tak každé zvlášť. Díky moc. Určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  2. Terezko, nádhera! Kraft je dokonalý materiál a tahle přáníčka jsou super efektní! A kupodivu, mě nejvíc dostalo to kytičkové ... asi stárnu, či co ;)

    OdpovědětVymazat
  3. všetky sú skvelé, veľmi sa mi páčia

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad, krásné přání.

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera. Krásná přáníčka. (Veča S.)

    OdpovědětVymazat