pátek 30. června 2017

CHALLENGE 06/2017... HLASOVÁNÍ

Tématem červnové challenge byla škola a vše, co k ní patří. A my jsme se opět těšily, jak tohle téma pojmete a jaké prvky budou na vašich přáníčkách a layoutech dominovat. Nezklamaly jste, jako obvykle, a my tu tak proto můžeme zveřejnit přehlídku naprosto různorodých dílek. A na vás už teď je ta zdánlivě jednoduchá část - rozhodnout o vítězkách...

Hlasovat můžete vždy pro DVA vybrané PROJEKTY - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!

Uzávěrka hlasování je v sobotu 1. července 2017 o půlnoci, výherce obou kategorií vyhlásíme v neděli 2. července 2017. Hrajeme o 2 poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč.


PŘÁNÍČKA:

Adéla V.

Janka S.

Jaroslava S.

Lucie D.

Petra M.


Věra A.

Zdenka J.


LAYOUTY:

Aneta P.

Anička S.

Lucka M.

Děkujeme všem, které jste poslaly svůj projekt do soutěže!

9 komentářů:

  1. přání Janka S., layout Anička S.

    OdpovědětVymazat
  2. přání - Janka S.
    stránka - Lucka M.

    OdpovědětVymazat
  3. přání Jaroslava S, layout Lucka M

    OdpovědětVymazat
  4. Prani Adela V. a layout Anicka S. (Hlasuje Verca Sembolova)

    OdpovědětVymazat
  5. Prani Jaroslava S. u layoutu se zdrzuji hlasovani :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak nakonec i design team musí zahlasovat, abychom to opět neměly nerozhodně :-) Přáníčko Jaroslava S., je mi sympatický nápad, LO Anička. Aničky stránka je mi bližší svým designem a barvami, ale dlooouho jsem váhala, protože Lucčina stavebnice mě navrátila do dětských let a naprosto jsem se zamilovala do toho výřezu. To je na plotru nebo handmade? Každopádně super!

    OdpovědětVymazat