úterý 20. června 2017

INŠPIRÁCIA... PRIANIA Z KOLEKCIE FAITH

Dnes by som vám rada ukázala niekoľko prianí z jednej z nových kolekcií od Simple Stories - Faith. Priania sú v štýle clean & simple, okrem kolekcie Faith som použila minimum iného materiálu. 


Ako prvé som spravila dve mini priania v rozmere 10 x 10 cm pre našu malú susedku, ku ktorej sa cez týždeň chystáme na oslavu narodenín. Dve preto, lebo som dala mojej Alici vybrať niečo na ozdobenie priania a jej sa páčilo viacero nálepiek :)
Na obe priania som použila rovnaký podkladový papier z 6 x 8 kolekcie Faith s drobnými kvietkami. Na prvé prianie som použila nálepku vtáčika a srdiečka, pridala som nápis gratulujeme naembossované zlatým práškom na pergamenovom papieri:



Na druhé prianie som použila kartónovú samolepku balónov a nálepku motýľa, nápis gratulujeme je na bielom papieri podlepený 3D štvorčekmi:




Som zvedavá, pre ktoré sa Ali nakoniec rozhodne :). A keď som už mala pekne okolo seba kolekciu rozloženú, na ďalšie mini prianie som si vybrala rozkošnú nálepku ovečky so srdiečkom:



Ďalšie prianie, ktoré som z tejto kolekcie spravila, je už vo veľkosti A6. Podkladový papier som použila čierny s drobnými srdiečkami, na zjemnenie som ho celý prekryla pergamenovým papierom
Veľmi sa mi páčila nálepka žiaroviek, ku ktorej sedel nápis z papierového výrezu - tiež so žiarovkou. Tak som z výrezu žiarovku odstrihla a nápis som skombinovala s nálepkou:



Prianie som dozdobila bielymi enamelovými bodkami a keďže som nevedela nájsť svoju zbierku flitrov, použila som samolepiace kamienky:


Na posledné prianie som si vybrala výrez vtáčikov so srdiečkom a vzniklo netradičné svadobné prianie - opäť čierny podklad a pergamenový papier, výrez vtáčikov, nápis a enamelové bodky. Minimalistické prianie pre tých, ktorí "nemusia" ružičky a čipky:




A teraz sa teším, že sa pomaly pustím do ďalšej novinky Summer Days :)

Prajem krásny deň

2 komentáře: