čtvrtek 1. února 2018

CHALLENGE 02/2018

S novým mesiacom je tu nové zadanie challenge.  Chtiac, nechtiac mesiac február  je spojený so sviatkom zamilovaných, a preto určite väčšina z vás očakáva nejakú valentýnsku tému. Avšak my sme si povedali, že tentokrát tému LÁSKY pojmeme trochu inak. To, že milujete svoju rodinu, manželov, deti, domácich miláčikov a pod., o tom nepochybujeme. Nás však zaujíma čo iné okrem svojich milovaných máte radi. Budeme tvoriť layouty a priania pre túto challenge vymeníme za niečo iné. Tak tu je naše zadanie:

LÁSKA TROCHU INAK

Fotka Ivany Šarmírovej.


  • ZADÁNÍ: 1. kategória:  layout, na ktorom bude téma lásky k niečomu (miesto, vec, hobby, jedlo a pod.),  2. kategória: nebudú tentoraz klasické priania, ale čokoľvek iné (obal na čokoládu, pekne zabalený darček, krabička, skrátka čokoľvek "nepřáníčkového" :-))
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 25. února 2018 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 02/2018. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny! Prosím o dodržování tohoto pravidla, není potřeba posílat fotky 4 Mb a výše :-)
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích.
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady je inspirace od našeho design teamu:

IVKA
Fotka Ivany Šarmírovej.

DANIELKA
Fotka Daniely Dekanovej.

TEREZKA
Fotka Terezy Starej.

MARKÉT
Fotka Markéty Burešovej.

ANIČKA
Fotka Dagmar Didi Handlovej.

Žádné komentáře:

Okomentovat