pondělí 27. května 2019

INSPIRACE... VE DVOREČKU

Důkaz toho, že v Design Teamu inspirujeme nejen vás, ale i sebe navzájem, přináším právě teď. Vystřihovací smršť, kterou spustila Danielka, Didi ještě podpořila objednávkou papírů od Galeria Papieru a Piatek 13, které jsou k vystřihování jako stvořené. Při pohledu na kolekci Rajska Jablon - Paradise apple tree zajásalo mé zahradnické srdce. To jsem musela mít:).
Vrátila jsem se ve vzpomínkách na dětství, jaro v rozkvetlém sadu, volnost, dobrodružství a taky spousta práce při tahání větví po jarním řezu. Fyzická práce mi nikdy nevadila, naopak v ní čím dál víc nacházím i duševní uspokojení:). Toto ušlechtilé poselství se snažím předat dalším generacím, takže Šárka bude taky tahat větve. Zatím jí práce moc ušlechtilá nepřipadá, ale ona na to jednou přijde:). Konec filozofického okénka a konečně ke stránce. 


Kompozice je moje oblíbená věnečková, k jaru to prostě sedí. Rozstříhala jsem tenhle a tenhle papír a opravdu - je to velmi relaxační technika. Super je i to, že na druhé straně všech papírů této kolekce je mramor, není vám tedy líto béčkové strany.  Kvítka jsou opravdu krásná, ale bylo potřeba tomu dodat trochu kontrastu. O fous výraznější a skvěle ladící je listí a zelená barva z kolekce Spring Market od Carta Bella, kterou pro mě objevily také děvčata z Design Teamu. Nechápu jak jsem ji mohla přehlédnout:).


Puffy písmenka na nápis a datum jsou od Pink Fresh Studio , krásná "tak akorát" velikost.  Základ pro velký věneček je šitý na stroji, došla spodní nit, takže polovina je vlastně jenom dírkovaná...a nikomu to neva.


Puntíkaté holinky ze Spring Market samolepek mi přijdou tak roztomilé, že bych je brala i v reálu. To že podkladová čtvrtka je stejného vzoru je trochu náhoda, nijak jsem tento detail neplánovala a všimla si toho vlastně na poslední chvíli.  Základ pro stránku jsem barevně vybírala k jabloňovým kvítkům a nejlépe z toho obrovského balíku papírů, co mám, vyšel tento od Kaisercraft. Srnečka jsem ušetřila a proto je ve spodním levém rohu stránky zamaskovaná díra. A ta kolekce Hide and Seek? To je úplně jasná Škola V Přírodě. A na tu se  taky těším:).


 Těším se na příště!



7 komentářů:

  1. Aničko, ve tvém podání jsou i shabby papíry přitažlivé! To je tak nádherné a romantické, že mám chuť se pustit do (objednávání), vystřihování a věnečkování ... ;) Úžasné. Však už jsem si říkala, že bude čas na nějakou tu tvou nádhernou stránku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani díky moc. Tomu se říká shabby, jo? Tak to jsem si zbořila hranice dalšího stylu?:)) Tahle kvítka jsou taková decentní. .to by mohlo sednout i Tobě; )

      Vymazat
  2. Anicko,to je nezna krasa, tohleto. Mam taky strihat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani taky moc děkuju! A stříhej, je to velmi uklidňující;))

      Vymazat
  3. Martina Smolová28. května 2019 v 16:07

    To je nádhera!!!

    OdpovědětVymazat
  4. No to je úchvatná stránka, Aničko 😍 Nejen, že jsou překrásné ty papíry, že jsou nádherné ty vystříhané kvítky a že fotka je super dokonalá... ale prostě celá ta kompozice je pro mě dech beroucí! Jako FAKT pecka! A ty gumáky 😁 skvělá třešnička na dortu.
    Píšu si na nákupní seznam pořádné nůžky (nebo spíš nůžtičky) 😁

    OdpovědětVymazat