pátek 31. května 2019

CHALLENGE 06/2019

Lehkost a krásu si společně užijeme v červnu. A nejen pro to, že svatební sezóna je v plném proudu. Krajkové šatičky v letním slunci, krajka na paraplíčku, plavkách na pláži, lidovém kroji, karnevalové masce, girlandě, dárkovém sáčku... KRAJKU prostě můžete najít leckde. Látkovou i papírovou. Vyšitou, vystřiženou, narazítkovanou...a třeba i tu paličkovanou! Děvčata z Varndsdorfu mají tentokrát minimálně historicky-zeměpisnou výhodu:).

Své místo v papírové tvorbě krajka určité má, některé z vás ji používáte častěji, některé méně. Toto téma jste si vlastně nevědomky zvolily sami, přiznáváme že inspirací nám byla právě vaše díla poslaná do dubnové challenge. Baví nás to, jak se inspirujeme navzájem:). Pojďme si tedy krajku zkusit všechny a my se moc těšíme jaké nápady nám pošlete.


"KRAJKA"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "KRAJKA". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie. 
  • TERMÍN: fotky posílejte do pondělí 24. června 2019 do půlnoci na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 6/2019. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka / scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je červnová inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

IVKA

DANIELKA

TEREZKA

3 komentáře:

  1. Ja som krajku asi nepouzila nikdy, takze pre mna je to naozaj vyzva s velkym V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lusindo, jsem na tom podobně. Poprvé jsem ji použila zde: http://pretty-papers.blogspot.com/2019/03/challenge-032019.html to byla papírová a podruhé v ukázce v tomto článku. To byla určitě první látková na stránce:))) Držím palce!

      Vymazat
    2. akurát som si pri čítaní zadania na teba spomenula, že fuu som zvedavá ako to spravíš :) a akože, fakt sa teším na výsledok :)

      Vymazat