pátek 17. května 2019

INŠPIRÁCIA... LOVE IN BLOOM

Z noviniek na Pretty Papers ma veľmi oslovili papiere od Piatek 13, najmä kolekcia Love in Bloom. Spravila som z nej niekoľko prianí, ktoré by som Vám dnes rada predstavila:


Prvé priania vznikli opäť na bielom podklade, pričom som si povystrihovala všetky kvety a listy z papiera Love in Bloom 07. Na papier som si napečiatkovala nápis Všetko najlepšie a postupne som spravila tri priania, na ktoré som do rohu vrstvila vystrihnuté kvety a listy podlepené 3D vankúšikmi. Nakoniec som ich ešte jemne dozdobila drobnými kvapkami Glossy Accent:








Pár vystrihnutých ozdôb mi ešte ostalo, tak som si spravila podklad z papiera Love in Bloom 01 a spravila som ešte tri jednoduchšie priania. Do stredu som 3D vankúšikmi nalepila kruh bieleho papiera vyrezaný na Big Shote s pečiatkou s venovaním. Nalepila som na kruh vystrihnuté ozdoby, zvyšok som orámovala kvapkami Glossy Accent a pridala som malých motýlikov a mašličku zo špagátika:







Tak som v podstate z dvoch papierov spravila 6 prianí, síce v rovnakom štýle, ale každé iné. Táto kolekcia je nádherná, a už sa veľmi teším, kedy sa pustím do ostatných.

Prajem krásny deň!


3 komentáře:

  1. Óóó, Danielko, jedno krásnější než druhé! Jemňoučké, něžné...

    OdpovědětVymazat
  2. Dani to je táááák nakažlivé to vystřihování...to Ti tedy pěkně děkuju:). Máš ta přání krásná. A ty kapky "rosy"...nádhera:)

    OdpovědětVymazat